خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاثیر 60 درصدی امتحانات نهایی در کنکور

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 09:53
رئیس اداره سنجش  آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: امسال سوابق تحصیلی به میزان 60 درصد در پذیرش دانشجوها در دانشگاه ها و مراکز علمی  تاثیر دارد.
امتحانات،پايه،دانش،آموز،آزمون،دوازدهم،رضوي،يازدهم،نهايي،تاثي ...

حسین فاطمی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از مشهد اظهار کرد: امتحانات نهایی از امروز یکشنبه 28 اردیبهشت در سراسر خراسان رضوی آغاز شده است ودانش آموزان باید این نکته را در نظر بگیرند که دروس پایه دوازدهم تاثیر قطعی در کنکور و همچنین 6 درس در پایه یازدهم تاثیر مثبتی در دانشگاه دارد.
وی از آمادگی مراکز آزمون با بهترین فضاهای فیزیکی ممکن و بهترین تجهیزات در استان خبرداد و افزود: 296 مرکز آزمون با 67 هزار و 510 دانش آموز پایه دوازدهم و 47 هزار و 584 دانش آموز پایه یازدهم در امتحانات نهاییخراسان رضوی شرکت خواهند کرد.
فاطمی‌نژاد خاطرنشان کرد: از این تعداد مراکز 120 مرکز آزمون با تعداد 32 هزار و 635 دانش آموز در پایه دوازدهم و تعداد 23 هزار و 603 دانش آموز در مقطع یازدهم در مشهد شرکت خواهند کرد.
رئیس اداره سنجش آموزش وپرورش خراسان رضوی تاکید کرد: هماهنگی‌های خوبی با شورای آموزش وپرورش، دستگاه های خدمات رسان، برق، آب، مخابرات، اورژانس، نیروی انتظامی و شهرداری‌ها صورت گرفته تا امتحانات نهایی در شرایط مطلوب برگزار شود.
سوالات امتحان نهایی که تاثیر 60 درصدی در سوابق پذیرش دارد از متن کتاب درسی خواهد بود، لذا دانش آموزان نیازی نیست به کتب کمک آموزشی و جزوات مراجعه کنن دچون سوالات در یک محیط امن و قرنطینه طراحی شده و از سوی مرکز ارزشیابی به استان‌ها ارسال می شود.
فاطمی‌نژاد تصریح کرد: تصحیح اوراق توسط متخصصین والکترو نیکی انجام می‌شود و دو مصحح باز در استان های مختلف برگه را تصحیح می‌کنند.
وی درخصوص امتحانات پایه نهم گفت: از27 اردیبهشت امتحانات شروع شده و تا نیمه خرداد ادامه دارد و امتحانات دوره ابتدایی نیز با هماهنگی شورای مدرسه است چرا که ستادهای آزمون در همه نواحی و به خصوص شهرستان های استان از دو ماه پیش شکل گرفته و عوامل مجرب و آموزش های لازم نیز انجام شده تا امتحانات را دریک محیط امن وسالم و با آرامش برگزار کنیم.
انتهای پیام/282