خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشارکت مردمی در حوزه سلامت گناوه افزایش یابد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 09:30
گناوه-امام جمعه گناوه با بیان اینکه سلامت نیاز اصلی جامعه است و نمی‌توان آن را تنها به نهادهای رسمی واگذارکرد،گفت:امروز باید با اراده‌ای جمعی مردم را در نقش حامیان اصلی سلامت وارد میدان کرد.
سلامت،شهرستان،خيرين،مجمع،حوزه،گناوه،حمايت،نهادهاي،درماني،جمع ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید عبدالهادی رکنی حسینی صبح یکشنبه در نشست مشترک اعضای مجمع خیرین سلامت استان بوشهر با حضور معاون سیاسی فرماندار، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، و جمعی از نخبگان و فعالان حوزه سلامت با تقدیر از تلاش‌های صورت‌گرفته توسط مجمع خیرین سلامت، نقش خیرین شهرستان در ارتقای سطح سلامت عمومی را تاریخی و پرافتخار توصیف کرد.
امام جمعه گناوه افزود: خیرین شهرستان گناوه همواره در مواقع حساس، چه در ساخت مراکز درمانی و چه در تهیه تجهیزات پزشکی پیشگام بوده‌اند و امروز نیز با توجه به شرایط خاص شهرستان، این روحیه باید بازتعریف و تقویت شود.
وی با اشاره به اهمیت تشکیل مجدد مجمع عمومی خیرین سلامت شهرستان، افزود: ضروری است ساختاری پویا و هم‌افزا، با بهره‌گیری از ظرفیت همه اقشار جامعه از جمله ورزشکاران، اصحاب رسانه، فعالان فرهنگی و جوانان، برای حمایت از حوزه سلامت ایجاد شود.
امام جمعه گناوه همچنین بر همگرایی نهادهای دولتی و مردمی در اجرای برنامه‌های سلامت‌محور تأکید کرد و خواستار تشویق و حمایت هدفمند از مشارکت‌های مردمی در این حوزه شد.
وی با بیان اینکه سلامت، نیاز بنیادین جامعه است و نمی‌توان آن را تنها به نهادهای رسمی واگذار کرد، یادآور شد: امروز باید با اراده‌ای جمعی، مردم را در نقش حامیان اصلی سلامت وارد میدان کرد.
معاون سیاسی فرماندار نیز در این نشست ضمن حمایت از طرح‌ها و اهداف مجمع، بر آمادگی کامل فرمانداری جهت تسهیل و پشتیبانی اجرایی از فعالیت‌های خیرخواهانه در حوزه سلامت تأکید کرد.
در ابتدای این دیدار، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گزارشی درباره وضعیت موجود حوزه سلامت، ظرفیت‌ها، چالش‌ها و برنامه‌های پیش‌رو ارائه و با بیان برخی آمارها، به ضرورت توجه جدی به کمبودها و نیازهای درمانی در مناطق کم‌برخوردار اشاره کرد.
همچنین موضوعات از جمله جوانی جمعیت، حمایت از فرزندآوری، ارتقا سلامت روان، بهره‌مندی از مشارکت شرکت‌ها و نهادهای خصوصی، و تدوین برنامه عملیاتی مشترک برای رفع نواقص درمانی شهرستان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و در پایان مقرر شد تا کارگروهی ویژه با محوریت فرمانداری و با حضور نمایندگانی از شبکه بهداشت، مجمع خیرین، امام جمعه، معتمدین و کارشناسان سلامت تشکیل شود و نسبت به احیای ساختار مجمع و تعریف پروژه‌های اولویت‌دار شهرستان اقدام شود.