خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وقتی نهال‌ها به سرقت می‌روند/بی‌توجهی به فضای سبز در زابل - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 08:31
شهردار زابل، با انتقاد از بی توجهی برخی شهروندان به اهمیت فضای سبز، بر ضرورت مشارکت فعالانه مردم در پویش "هر شهروند یک درخت" تاکید کرد و از تخفیف های ویژه برای حامیان این طرح خبر داد.
زابل،درخت،شهروندان،فضاي،سبز،شهر،پودينه،شهروند،درختان،شهردار، ...

محمد پودینه در گفت‌وگو با خبرنکار تسنیم در زابل با بیان اینکه شهرداری زابل سالانه بالغ بر 10 هزار اصله نهال خریداری و در سطح شهر توزیع می‌کند، اظهار داشت: متاسفانه با وجود این تلاش‌ها، شاهد سرقت و تخریب نهال‌ها هستیم که این امر، نتیجه عدم مشارکت و بی‌تفاوتی برخی شهروندان نسبت به مسائل شهری است.
شهردار زابل با تاکید بر اینکه توسعه فضای سبز بدون همکاری و مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست، افزود: پویش "هر شهروند یک درخت" که چند سالی است در زابل مطرح شده، نیازمند یک تحول اساسی در نگرش شهروندان است.
پودینه ادامه داد: اگر هر شهروند خود را مسئول حفظ و نگهداری درختان بداند و در صورت مشاهده تخریب یا سرقت، تذکر دهد، می‌توانیم شاهد تحولات مثبتی در حوزه فضای سبز باشیم.
وی با اشاره به اینکه شهر خانه همه شهروندان است، تصریح کرد: اگر هر شهروند مقابل منزل یا مغازه خود یک درخت بکارد و از آن مراقبت کند، اتفاق بزرگی در حوزه فضای سبز رخ خواهد داد.
شهردار زابل افزود: کاشت و نگهداری یک درخت هزینه چندانی ندارد، اما تاثیرات آن بر محیط زیست و کیفیت زندگی شهروندان بسیار چشمگیر است.
پودینه با اعلام خبرهای خوش برای حامیان پویش "هر شهروند یک درخت" گفت: شهرداری زابل در نظر دارد تا شهروندانی که اقدام به کاشت و نگهداری درخت می‌کنند و درختی را به ثمر می‌رسانند، از تخفیف‌های ویژه‌ای در عوارض و نوسازی بهره‌مند کند.
شهردار زابل همچنین از برنامه‌های شهرداری برای تقدیر از این شهروندان خبر داد و گفت: به همراه اعضای شورای شهر و فرماندار، به درب منازل این عزیزان خواهیم رفت و از زحمات آن‌ها قدردانی خواهیم کرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع طراحی‌های شهری و پیاده‌روسازی‌ها اشاره کرد و افزود: در طراحی‌های جدید، تمام موارد مربوط به فضای سبز و ایجاد سایبان در نظر گرفته شده است.
به جای ایجاد سایبان‌های غیراصولی، باید بر کشت نهال و توسعه فضای سبز تمرکز کنیم، زیرا کاشت درخت باعث تعدیل درجه حرارت هوا می‌شود و به ایجاد یک فضای شهری سالم‌تر و زیباتر کمک می‌کند.
پودینه با انتقاد از قطع شبانه درختان توسط برخی از کسبه، اظهار داشت: متاسفانه برخی از کسبه به دلیل اینکه درختان جلوی نمای مغازه آن‌ها را گرفته‌اند، اقدام به قطع آن‌ها می‌کنند.
این در حالی است که درختان می‌توانند به عنوان یک عامل جذب مشتری عمل کنند و به رونق کسب و کار آن‌ها کمک کنند.
شهردار زابل در پایان با تاکید بر اینکه شهر متعلق به همه مردم است، خاطرنشان کرد: توسعه و آبادانی شهر، تنها بر عهده شهرداری نیست، بلکه نیازمند مشارکت و همکاری همه شهروندان، ارگان‌ها و نهادهای مختلف است.
اگر همه دست به دست هم دهیم، می‌توانیم شهری زیبا، آباد و سرسبز داشته باشیم.
.
انتهای پیام/