خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استاندارد؛ رمز توسعه و رضایت

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404 - 08:12
مدیرکل استاندارد مازندران با تأکید بر اهمیت ارتقای کیفیت محصولات، از الزامی شدن پیوست استاندارد برای پروژه های عمرانی استان خبر داد و گفت: رعایت استانداردها به رضایت مصرف کننده داخلی منجر می شود.
استاندارد،مازندران،كيفيت،رحيمي،بازرسي،انرژي،اشاره،محصولات،اس ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، عباس رحیمی، مدیرکل استاندارد مازندران، در نشست خبری به مناسبت هفته استاندارد، با بیان اینکه استانداردسازی محصولات مسیر مطمئنی برای جلب رضایت مصرف‌کنندگان است، گفت: بهبود کیفیت نه‌تنها مزایای اقتصادی و زیست‌محیطی دارد، بلکه می‌تواند به توسعه صادرات نیز کمک کند.
وی با اشاره به الزامات جدید در حوزه پروژه‌های عمرانی افزود: از این پس، تمام پروژه‌های عمرانی در مازندران باید دارای پیوست استاندارد باشند.
این تصمیم در جلسه اخیر شورای استاندارد استان به تصویب رسید و هدف آن، جلوگیری از اتلاف منابع، افزایش ایمنی و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است.
رحیمی در ادامه خاطرنشان کرد: رعایت استاندارد در طراحی محصولات، به‌ویژه در حوزه‌هایی مانند شارژرها، می‌تواند تأثیر مستقیمی بر کیفیت تولید، رضایت مصرف‌کننده و حتی درآمد شرکت‌ها داشته باشد.
وی در این زمینه به اقدام اخیر شرکت اپل مبنی بر تغییر پورت‌های لایتنینگ به تایپ‌سی اشاره کرد و گفت: این موضوع نمونه‌ای از تأثیرگذاری استانداردها بر بازار جهانی است.
مدیرکل استاندارد مازندران با اشاره به اهمیت رعایت استاندارد در حوزه رسانه‌ها گفت: استانداردها مانند قوانینی نانوشته‌اند که اعتماد عمومی را حفظ می‌کنند.
در رسانه‌ها، پایبندی به استانداردهای اخلاقی و فنی تضمین‌کننده اعتبار و کیفیت محتواست.
رحیمی در تشریح عملکرد اداره کل استاندارد مازندران در سال گذشته بیان داشت: طی سال 1402، تعداد 191 پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و تشویقی و 24 پروانه حلال برای واحدهای تولیدی صادر شد.
همچنین، با انجام 4370 مورد بازرسی از واحدهای تولیدی، به‌طور متوسط برای هر واحد دو و نیم بازرسی انجام گرفته است.
وی با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف انرژی افزود: حدود 35 فرآیند انرژی در مازندران تحت نظارت اجباری هستند.
در سال جاری، 58 واحد انرژی مورد بازرسی فنی قرار گرفتند و میزان مصرف انرژی آن‌ها ثبت شد.
همچنین، 400 مورد بازرسی از تجهیزات انرژی‌بر مانند کولر و بخاری صورت گرفته است.
رحیمی در پایان با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ استاندارد در جامعه گفت: ارتقای کیفیت محصولات به نفع همه اقشار جامعه است و رسانه‌ها نقش مهمی در آگاهی‌بخشی و فرهنگ‌سازی در این زمینه دارند.
انتهای پیام/