خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرماندار گناوه: مجمع خیرین سلامت راه اندازی شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 27 اردیبهشت 1404 - 23:24
بوشهر- سرپرست فرمانداری گناوه گفت: مجمع خیرین سلامت در این شهرستان ضروری است و امیدواریم هرچه زودتر راه اندازی شود.
سلامت،خيرين،فرمانداري،شهرستان،حوزه،گناوه

به گزارش خبرنگار مهر، دانیال اسفندیاری عصر شنبه در مجمع خیرین سلامت استان بوشهر اظهار کرد: با توجه به اینکه حوزه سلامت به عنوان یکی از شاخصه‌های اصلی امر توسعه و پیشرفت در کشور بشمار می‌آید، خیرین سلامت نیز نقش تأثیرگذار و مهمی در تأمین و ارتقای سطح سلامت در جامعه دارند.
سرپرست فرمانداری گناوه افزود: نقش خیرین بخش سلامت در تأمین، بهبود و ارتقای کیفی و کمی سطح سلامت در جامعه بسیار کلیدی، حساس و مهم بشمار می‌آید.
وی خاطرنشان کرد: این شهرستان در بحث درمان و زیرساخت‌های موجود جوابگو نیست و در این حوزه نیاز مبرم به حمایت‌های مردمی داریم.
سرپرست فرمانداری گناوه با اشاره به کار پسندیده و ماندگار خیرین حوزه سلامت گفت: خیرین شهرستان زبانزد عام و خاص هستند و همواره در کارهای عام المنفعه پیش قدم و منشأ خدمات زیادی بوده‌اند.
اسفندیاری بیان کرد: مراحل راه اندازی مجمع خیرین سلامت شهرستان با محوریت معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری پیگیری شود و دستگاه‌های اجرایی و فرمانداری نیز حمایت لازم خواهند کرد.