خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری برنامه‌های تشویقی فرزندآوری و طرح‌های حمایتی در ملایر

مهر | استان‌ها | شنبه، 27 اردیبهشت 1404 - 20:12
همدان-به مناسبت هفته جمعیت، در شهرستان ملایر برنامه‌های تشویقی فرزندآوری و طرح‌های حمایتی متنوع اجرا می شود.
مركز،مشاوره،بهداشت،امجدي،ملاير،مادران،سلامت،جمعيت،اشاره،جوان ...

به گزارش خبرگزاری مهر، نیکو امجدی، رئیس شبکه بهداشت ملایر، در نشست خبری که به مناسبت هفته جمعیت برگزار شد، از اجرای برنامه‌های متنوعی با شعار “ایران جوان برای همه” در این شهرستان خبر داد.
این برنامه‌ها از ۲۴ تا ۳۰ اردیبهشت‌ماه به منظور حمایت از جوانی جمعیت برگزار می‌شوند.
امجدی با اشاره به وجود ۲۳۶ تکلیف قانونی در حوزه جوانی جمعیت که ۵۹ درصد آن مربوط به وزارت بهداشت است، اظهار کرد: حوزه‌های بهداشت و درمان بیشتر در زمینه آموزش و پیشگیری فعالیت می‌کنند.
وی با بیان اینکه حوزه بهداشت از زمان جنینی تا هنگام مرگ افراد را در حوزه‌های بهداشتی حمایت می‌کند، افزود: مراقبت‌های ماهانه و سالانه تا شش سالگی، مرخصی زایمان ۹ ماهه با حقوق برای مادران شاغل و یک سال برای دوقلوها، کسر یک سال از زمان بازنشستگی مادران شاغل به ازای هر فرزند و مرخصی دو هفته‌ای برای پدران نیز از جمله حمایت‌های در نظر گرفته شده است.
رئیس مرکز بهداشت ملایر همچنین به طرح نفس در این شهرستان اشاره کرد و گفت: این مرکز در مرکز جامع سلامت رازی نیروی هوایی افتتاح شده و به خانواده‌هایی که به هر دلیلی قصد سقط جنین دارند، مشاوره ارائه می‌دهد تا از این کار منصرف شوند.
با این اقدام، ۹۰ تا ۱۰۰ درصد افراد از سقط منصرف شده‌اند.
امجدی افتتاح مرکز نفس، بازدید از مراکز بهداشتی و درمانی، اهدای گل به مادران دارای فرزند در این هفته، تقدیر از مادران دوقلوزا و زوجین استفاده‌کننده از کلاس‌های مشاوره و ویزیت رایگان در مرکز ناباروری بیمارستان مهر در ۲۸ اردیبهشت را از جمله برنامه‌های هفته جوانی جمعیت در ملایر برشمرد.
وی با اشاره به اینکه به فرزندان بالای ۶ سال، دانش‌آموزان و دانشجویان نیز مراقبت‌های بهداشتی به صورت رایگان در مراکز جامع سلامت ارائه می‌شود، افزود: در این مقطع موظف هستیم دانش‌آموزانی که دارای بی‌ام‌آی (چاقی) بالا هستند و ممکن است در آینده موجب نازایی شود را برای پیشگیری به کارشناسان تغذیه معرفی کنیم.
امجدی برگزاری کلاس‌های مشاوره، مسابقات نقاشی، تولید محتوا، کلاس‌های مشاوره برای زوجین، اعزام سفیران سلامت به ادارات، کلاس‌های پیش از بارداری و کلاس‌های آموزشی برای داروخانه‌ها و عطاری‌ها را از دیگر اقدامات برشمرد و اظهار کرد: برای دانشجویان و دانشجویان متأهل نیز کلاس‌های آموزش و مشاوره با محتواهایی حول محور سلامت، باروری جنسی، اخلاق، احکام، حقوقی و فرزندآوری برگزار می‌شود.
وی همچنین به برگزاری طرح “آمایش امید” اشاره کرد و گفت: بیماری فنیل کتونوری یک بیماری ارثی است و برای نخستین بار در استان، مرکز شناسایی این بیماری در ملایر راه‌اندازی شد.