خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلیس: هنگام وقوع جرایم صحنه جرم را برهم نزنید

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 27 اردیبهشت 1404 - 19:40
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا گفت: هنگام وقوع جرایم ضمن حفظ خونسردی خود بدون بر هم زدن محل وقوع حادثه از ورود افراد متفرقه خودداری کنید.
سرقت،زدن،پليس،وقوع،حتماً،صحنه،شهروندان،حفظ،محل

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمد شریفی اظهار کرد: در حوزه ارتقای فرهنگ عمومی جامعه در زمینه حفظ صحنه جرم لازم است شهروندان توصیه‌های پلیس آگاهی را مد نظر قرار دهند و هنگام وقوع جرایم مانند سرقت از منزل، مغازه یا اماکن از دست زدن و بر هم زدن وسایل محل وقوع سرقت خودداری کنند و موضوع را سریع به پلیس اطلاع دهند.
رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا ادامه داد: شهروندان همچنین در صورت مشکوک شدن به افرادی که در حال پرسه زدن و دید زدن در مناطق مسکونی هستند موضوع را به پلیس اطلاع دهند و نسبت به حفظ صحنه هنگام وقوع سرقت با بستن درب محل سرقت از ورود افراد متفرقه به محل جلوگیری کنند.
وی تاکید کرد: شهروندان در زمان وقوع جرایم مانند سرقت منزل، مغازه و فوت‌های مشکوک پس از اعلام به پلیس منتظر کارشناسان بررسی صحنه جرم باشند و ضمن حفظ خونسردی خود از دست زدن و بر هم زدن و جابجایی اشیا خودداری شود.
سرهنگ شریفی توصیه کرد: برای جلوگیری از سرقت منازل از درب‌های ضد سرقت استاندارد و حفاظ‌های آهنی و آکاردئونی محکم استفاده شود همچنین حتماً اماکن مجهز به تجهیزات الکترونیکی مانند دوربین مدار بسته، دزدگیر و درب‌های ضد سرقت باشند.
این مقام انتظامی گفت: در اینگونه مواقع اموال باارزش مانند طلا و ارز حتماً در صندوق‌های امانات دولتی و خصوصی نگهداری و برای استخدام نگهبان یا سرایدار ساختمان با شرکت‌های معتبر قرارداد منعقد شود و حتماً قبل از بکارگیری آنها احراز هویت صورت گیرد.