خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار مدودف درباره پیامدهای ویرانگر شکست مذاکرات با اوکراین

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 27 اردیبهشت 1404 - 18:53
دیمتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه در خصوص پیامدهای ویرانگر شکست مذاکرات با اوکراین هشدار داد.
اوكراين،مذاكرات،جنگ،توافق،روسيه،هيئت،كشور

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مدودف روز شنبه در حساب ایکس خود نوشت: مذاکرات ناموفق(با اوکراین) ممکن است به مرحله ای مخوف تر از جنگ با استفاده از سلاح‌های جدید، منجر شود.
وی که پیشتر هم در اوج جنگ با اوکراین هشدارهایی را در مورد وقوع جنگ هسته‌ای داده بود، افزود: دشمنان ما که هشدارهای مذاکراتی می‌دهند، باید این نکته را به یاد داشته باشند که مذاکرات به تنهایی همواره منجر به توقف جنگ نمی‌شود.
روز جمعه یک دور از مذاکرات هیئت‌های روسیه و اوکراین با حضور وزیر خارجه ترکیه در استانبول برگزار شد.
مدینسکی رئیس هیئت مذاکره کننده روسیه در مورد مذاکرات استانبول گفت: هیئت روسی از نتایج مذاکرات با طرف اوکراینی راضی است.
مسکو و کی‌یف توافق کردند که دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را در مورد آتش‌بس به تفصیل ارائه دهند.
وی با اشاره به توافق طرفین برای مبادله هزار اسیر از سوی هر طرف بیان کرد: روسیه آماده ادامه مذاکرات با اوکراین است.
هیئت اوکراینی درخواست مذاکره مستقیم بین رهبران دو کشور را مطرح کرد و فدراسیون روسیه این موضوع را در نظر گرفت.
از سوی دیگر رستم عمروف، وزیر دفاع اوکراین نیز با تایید خبر توافق درباره مبادله اسرا عنوان کرد: این توافق در دیدار نمایندگان دو کشور حاصل شده است.
در صورت وقوع، این بزرگترین تبادل اسرا میان دو کشور در طول سه سال جنگ اوکراین خواهد بود.
انتهای پیام/