خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تامین پول قطعه سازان گامی برای تحقق رونق تولید/کوتاه شدن دست دلالان با واقعی سازی قیمت خودرو

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | دوشنبه، 17 تیر 1398 - 05:30
نجفی منش گفت: بازار خودرو زمانی می‌تواند در جهت تحقق شعار رونق تولیدگام بردارد که منابع مالی قطعه سازان به موقع و به جا تامین شود.
بازار،خودرو،اقتصادي،منش،نجفي،قطعه،واقعي،همگن،قيمتي

رئیس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی مطرح کرد:
محمدرضا نجفی منش رئیس انجمن صنایع همگن قطعه سازی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ثبات در بازار زمانی رخ می دهد که قطعه سازان پول خود را دریافت کنند به عنوان مثال شرکت سایپا بیش از ۲ هزار دستگاه خودرو تولید می‌کند اگر همین تعداد تولید صحت داشته باشد می تواند بازار خودرو را اغنا کند و دیگر شاهد حباب قیمتی نباشیم.
رئیس انجمن صنایع همگن قطعه‌سازی ادامه داد: قیمت‌ واقعی خودرو، قیمتی است که کارخانه اعلام می‌کندو قیمتی که در بازار اعلام می شود غیر واقعی است.
بیشتر بخوانید: دستور کار وزارت صمت برای حذف رانت و ساماندهی بازار خودرو
نجفی منش اظهار کرد: چندین بار درباره قیمت‌های فعلی خودرو در بازار هشدار داده بودمکه خوشبختانه با وجود هشدارها و پیش بینی ها مشخص شد که قیمت های واقع در بازار واقعی نیست.
این مقام مسئول تصریح کرد: بازار خودرو زمانی می تواند در جهت تحقق شعار رونق تولیدگام بردارد که منابع مالی قطعه سازان به موقع و به جا تامین شود.
در واقع قطعه ساز هزینه زحمت خود را به موقع دریافت کند.
نجفی منش بیان کرد: هرگاه در بازار قیمت ها واقعی و بر اساس استاندارد های اقتصادی تعیین شود می توان انتظار کوتاه شدن دست دلالان و سودجویان را برای سو استفاده از قیمت ها در بازار داشت.
وی گفت: امروز اقتصاد ایران، جبهه اصلی جنگ اقتصادی به‌شمار می‌رود و هزینه‌ای که برای به ثمر رساندن یک اقتصادی صرف می شود بسیار سنگین تر از یک جنگ نظامی خواهد بود.
نجفی منش بیان کرد: از آنجایی که بحث بازار خودرو بخش های مختلفی از جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد ، افراد زیادی نیز در این خصوص دخالت و ورود پیدا می کنند.
انتهای پیام/
امروز اقتصاد ایران، جبهه اصلی اقتصادی جنگ به‌شمار می‌رود