خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متکی: موجودیت آمریکا با تعاملات ناعادلانه همزاد است

تسنیم | سیاسی | شنبه، 27 اردیبهشت 1404 - 17:48
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: موجودیت آمریکا با تعاملات ناعادلانه همزاد است و از 1942 که این قاره کشف شد این تاریخ پر است از نابرابری ها.
مالكوم،ايكس،اشاره،منطق،متكي،اسلام،آمريكا،رمز،معظم

به گزارش گروه پارلمانی خبرگرازی تسنیم، نخستین همایش بین المللی بزرگداشت مالکوم ایکس با حضور مسئولان ، هنرمندان و اتباع خارجه در کوشک باغ هنر برگزار شد.
در این همایش، منوچهر متکی عضو کمیسیون مجلس شورای اسلامی با اشاره به رویکردهای مالکوم ایکس به عنوان قهرمان مبارزه با استکبار دولت آمریکا علیه سیاه‌پوستان این کشور گفت: این روزها صدمین سالگرد انسانی است که نشان داد هر کس آنگونه که جهان را میبیند زندگی می‌کند.
وی به رمز موفقیت مالکوم ایکس اشاره کرد و گفت: رمز ماندگاری مالکوم ایکس یا حاج مالک این بود که او به گونه ای متفاوت، جهان را دید و به محیط پیرامونش نگریست و انسان‌های بزرگ اینگونه اند.
متکی تصریح کرد: موجودیت آمریکا با تعاملات ناعادلانه همزاد است و از 1942 که این قاره کشف شد این تاریخ از ثبت نابرابری ها مشهود است.
عضو کمیسیون امنیت ملی با بیان اینکه مالکوم ایکس به امت اسلام پیوست و به زندان می افتد گفت: مالکوم ایکس ، اسلام را می پذیرد و برای مبارزاتش جهت گیری اسلام را انتخاب میکند.
وی به منطق زورگویانه آمریکا اشاره کرد و گفت: منطق آمریکایی ها منطق زور است و با سلاح قدرت می خواهند همه منطقشان را بپذیرند اما امام خمینی (ره) می گوید ما قدرتمان از منطقمان است که منطق، حق است .
متکی به منویات مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری فرموده اند که ما در انتقال مفاهیم انقلاب، نیازمند حوزه هنر هستیم و اشاره به سمفونی‌ها می‌کنند.
انتهای پیام/