اعزام 10هزار زائر از استان مرکزی به حرم امام خمینی(ره)
معاون حمل ونقل اداره کل راهداری استان مرکزی گفت: در آستانه سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره)، استان مرکزی آماده اعزام بیش از 10 هزار زائر به مرقد مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی است.

علی امیریخورهه، معاون حملونقل ادارهکل راهداری استان مرکزی، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک گفت: براساس پیشبینیها، امسال 10 هزار زائر از سطح استان برای شرکت در مراسم ارتحال امام(ره) اعزام خواهند شد که بیشترین سهم به شهرستان اراک با حدود 3 هزار نفر اختصاص دارد و پس از آن، ساوه و شازند بیشترین تعداد اعزامی را خواهند داشت.
وی افزود: اعزامها با اولویت سه شهرستان اراک، ساوه و شازند و با همکاری نهادهای مختلف از جمله شهرداری، سپاه حضرت روح الله استان مرکزی و شرکتهای صنعتی انجام خواهد شد.
ضمن اینکه، سپاه استان نیز اعلام کرده بخشی از جابهجایی زائران را با خودروهای شخصی انجام میدهد و شهرداری اراک نیز تأمین 20 دستگاه اتوبوس را بر عهده گرفته است.
امیریخورهه تصریح کرد: با توجه به اینکه این روند مشروط به دریافت مجوز تردد از ستاد ارتحال در تهران است، در صورت صدور مجوز، حتی اتوبوسهای درونشهری نیز امکان تردد در مسیر مهران و مسیرهای بینشهری خواهند داشت.
این در حالیست که سال گذشته چنین مجوزی صادر شد و شهرداری اراک نیز 20 دستگاه اتوبوس در اختیار گذاشت، اما مشکل اصلی در پرداخت هزینهها بود که هنوز هم ادامه دارد.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری استان مرکزی ادامه داد: سال گذشته حدود 200 میلیون تومان بدهی از محل جابهجایی 18 دستگاه اتوبوس باقی ماند که هنوز توسط فرمانداری اراک و زرندیه پرداخت نشده است.
ضمن اینکه استانداری مرکزی در سال گذشته 516 میلیون تومان از محل بودجه فرهنگی برای تسویه بدهیها پرداخت کرد.
وی عنوان کرد: عدم پاسخگویی برخی دستگاهها پس از اتمام مراسم ارتحال، مورد انتقد است و تجربه سالهای گذشته نشان داده اگر قراردادها و پیشپرداختها از هماکنون انجام نشود، در روزهای پایانی با بحران مواجه خواهیم شد و مطالبات شرکتها و رانندگان بدون پاسخ میماند.
پایگاه سیار سوختگیری برای ناوگان اعزامی ایجاد میشود
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری استان مرکزی با اشاره به تأمین سوخت خودروهای گازسوز اظهار کرد: با توجه به اینکه این خودروها خارج از استان نمیتوانند سوختگیری کنند، مقرر شد شرکت نفت با ایجاد هماهنگی، امکان سوخت گیری این خودروها را از پایگاه سیار روبهروی مجتمع مهتاب در آزادراه فراهم کند.
همچنین قرار است سهمیه شهرداری و اورژانس نیز از این محل تأمین شود.
وی افزود: برنامهریزی شده تا شرکتهایی نظیر آلومینیوم، پتروشیمی، پالایشگاه، هپکو و دیگر صنایع، بخشی از ناوگان مورد نیاز را تأمین کنند و سال گذشته نیز بخشی از خودروها توسط شرکت آلومینیوم اراک تأمین شد و قرارداد مستقیم با آنها منعقد گردید.
همچنین برای شهرستانهایی مانند دلیجان، تأمین ناوگان از کاشان انجام خواهد شد و برای اراک، برخی ناوگان از گلپایگان و شازند تامین میشود.
اما مشکل جدی در زرندیه و ساوه است که ناگزیر باید ناوگان، از تهران تامین شود.
امیریخورهه بیان کرد: بر اساس قانون، سازمان اورژانس کشور موظف است هر 30 کیلومتر یک پایگاه داشته باشد، اما بهدلیل کمبود آمبولانس، پیشنهاد شده از آمبولانسهای موجود در شرکتهایی مانند پتروشیمی، آلومینیوم، ماشینسازی و هلال احمر استفاده شود و ظاهراً برخی از این شرکتها دو دستگاه آمبولانس جدید نیز تهیه کردهاند.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری استان مرکزی با تأکید بر ضرورت پیگیری جدی امور مالی و اجرایی، تصریح کرد: همه کشور برای این موضوع در حال آمادهسازی است و ما هم باید از هم اکنون اقدامات لازم را انجام دهیم تا با مشکل کمبود ناوگان مواجه نشویم.
انتهای پیام/711/