مدیریت محلههای کمبرخوردار به مردم واگذار شود - تسنیم
معاون اجتماعی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه با اشاره به آغاز کارزار خدمت با همراهی دستگاه های مختلف و مردم در 20 محله کم برخوردار استان گفت: بهتر است مدیریت محله های کم برخوردار به مردم واگذار شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، سرهنگ محمدجواد نجفی در نشست کارزار خدمت به یاد شهید خدمت که در سپاه برگزار شد از آغاز کارزار خدمت رسانی گسترده به محلات کمبرخوردار این استان خبر داد.
این کارزار که از 27 اردیبهشت ماه آغاز شده و تا پایان خرداد ادامه دارد، با هدف رفع محرومیت و بهبود وضعیت اجتماعی محلات، به ویژه در حوزههای اعتیاد، طلاق، و خودکشی، برنامهریزی شده است.
وی با اشاره به اینکه در شهر کرمانشاه 35 محله کم برخوردار وجود دارد و چنانچه به دنبال توسعه متوازن هستیم باید تمام نهادها و ادارات هم افزایی داشته باشند و 10 سال آینده حداقل محله کم برخوردار وجود نداشته باشد.
معاون اجتماعی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه با اشاره به آسیبها و مسائل اجتماعی عدیدهای که استان کرمانشاه با آن دست و پنجه نرم میکند، به ویژه در محلات کمبرخوردار، گفت: استان کرمانشاه کلکسیونی از آسیبهای اجتماعی است و متاسفانه شاخص فلاکت در استان در ابعاد اجتماعی بسیار بالاست.
نجفی افزود: اعتیاد، طلاق و خودکشی از جمله آسیبهایی هستند که بیشترین فراوانی را در این محلات دارند.
همچنین فقر، بیکاری، نابرابری فرصتها، بافتهای فرسوده و مشکلات بهداشت محیطی در این مناطق به شکل برجسته خودنمایی میکنند.
وی با تاکید بر لزوم تغییرات ساختاری برای برونرفت از این وضعیت، افزود: بهبود و پوشش دهی تمام محلات کمبرخوردار در سطح استان، ما را در مسیر توسعه متوازن قرار میدهد.
توسعه شهری ما به شکل کاریکاتوری و نامتوازن بوده و برای جبران این نقیصه، باید با همکاری ادارات و پشتیبانی استانداری، در یک برنامه پنج تا 10 ساله، شرایط این محلات را بهبود ببخشیم و محرومیتها را رفع کنیم.
معاون اجتماعی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه با انتقاد از عملکرد موسسات دولتی و غیردولتی که به صورت موازی و بدون همافزایی در این مناطق فعالیت میکنند، تصریح کرد: پولهای هنگفتی توسط گروههای جهادی و سمنها دریافت میشود، اما به دلیل عدم تقسیم کار و همافزایی، خروجی کار، یعنی کاهش آسیبها، آن چیزی نیست که انتظار داریم.
نجفی راهکار اصلی برای حل این مشکلات را واگذاری مدیریت محلات به مردم دانست و تاکید کرد: مردم باید در محلات نقشآفرینی کنند و با پشتیبانی مسئولان، به تدریج در مسیر توسعه متوازن قرار گیریم.
وی با اعلام آغاز رسمی "کارزار خدمت" از 27 اردیبهشت ماه تا روز آزادسازی خرمشهر، گفت: "هر خانواده در هر محله باید یک کار اجتماعی انجام دهد؛ اهالی محل با تواناییهای خود به همسایههای ضعیف و ناتوان کمک کنند و هر فرد متخصص، خدمتی را به صورت رایگان به محله ارائه دهد.
معاون اجتماعی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل کارگروههای یازدهگانه با همکاری معاونتها و اقشار تخصصی سپاه، برنامههای این کارزار را در قالب خدمات عمرانی، بهداشتی، آموزشی، فرهنگی، ورزشی، مشاورهای، شغلی، امنیتی و انتظامی تشریح کرد و گفت: در سطح شهرستانها، فرماندهان نواحی و فرمانداران محترم مسئولیت برگزاری و پشتیبانی از این برنامهها را بر عهده دارند.
در شهر کرمانشاه نیز، هر روز یک محله کرامت، میزبان برنامههای شاخص خواهد بود.
نجفی با اشاره به برنامههای محلات کرامت در شهر کرمانشاه عنوان کرد: این برنامه روز یکشنبه در محله آقاجان، محله کرامت حکمت آباد در روز دوشنبه، روز سهشنبه در محله شهرک مهدیه، چهارشنبه در شهرک دهپهن، پنجشنبه در شهرک صادقیه، شنبه در کرناچی و یکشنبه در ملاحسینی اجرا میشود.
وی از واگذاری مدیریت محلات به مردم به عنوان یکی از اهداف این کارزار یاد کرد و گفت: هدف ما افزایش مشارکت اجتماعی و نقشآفرینی مردم در بهبود شرایط زندگی خودشان است.
معاون اجتماعی سپاه حضرت نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه افزود: در این برنامهها، خدمات مختلفی همچون ویزیت رایگان، ارائه دارو، برگزاری کارگاههای مهارت زندگی، مشاوره، و توزیع بستههای معیشتی ارائه میشود.
نجفی از اصحاب رسانه و خبرگزاریها خواست تا با پوشش خبری مناسب، به تبیین خدمات اجتماعی ارائه شده در سطح محلات بپردازند و با کارزار رسانهای مردم را امیدوار و سرمایه اجتماعی را در سطح استان افزایش دهند.
انتهای پیام/