خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رضایتمندی زائران از کیفیت غذا تغذیه در مدینه

تسنیم | اجتماعی و حوادث | شنبه، 27 اردیبهشت 1404 - 15:30
مدیر تغذیه و تدارکات ستاد مدینه سازمان حج و زیارت، گفت: بسیاری از کارکنان آشپزخانه در مدینه روزانه نزدیک به 20 ساعت به صورت جهادی کار می کنند.
زائران،حج،كاركنان،خدمت،آشپزخانه،پخت،مدينه،زيارت،اجر،پاداش،ال ...

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی به اتفاق علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت و جمعی از مدیران و معاونان بعثه و ستاد سازمان حج و زیارت، از آشپزخانه های «زین» و «خمری» در مدینه منوره که کار پخت غذا برای زائران ایرانی سرزمین وحی را انجام می دهند، بازدید کردند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب و بیات در این بازدید ضمن خداقوت به کارکنان این دو مجموعه، اظهار رضایتمندی خوب زائران از غذاها را نشان دهنده تلاش با اخلاص و مجاهدانه کارکنان این آشپزخانه ها دانستند و تاکید کردند که اگر این خدمات با نیت کسب رضایت الهی انجام شود اجر و پاداش بسیار بزرگی خواهد داشت.
سرپرست حجاج ایرانی همچنین طی سخنانی خطاب به کارکنان این آشپزخانه ها، با بیان اینکه معنویت و نوع عملکرد شما در غذا و مصرف کننده اثر دارد، از آنها خواست که همواره با وضو بر سر کار حاضر شوند و این اقدامات را بخشی از عبادت خود قلمداد کنند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب با اشاره به اجر بزرگی که برای خدمت به خانواده های رزمندگان در دین مبین اسلام در نظر گرفته شده است، گفت: یکی دیگر از اعمالی که همچون خدمت به خانواده های رزمندگان، پاداش ویژه ای دارد، خدمت به خانواده های حاجیان است؛ حال وقتی خداوند برای خدمتگزاری به خانواده حاجیان اینقدر پاداش و اجر بزرگ در نظر گرفته، اگر کسی مستقیماً به خود حاجی خدمت کند اجر عظیمی دارد و اگر این خدمت در سرزمین وحی باشد، اجرش بالاتر و اگر در موسم حج صورت بگیرد، باز هم بالاتر خواهد بود.
.
وی خطاب به کارکنان آشپزخانه های حج تاکید کرد که شما خادمین گرامی زائران، پاداش ویژه ای در پیش خداوند دارید، لذا سعی کنید که این را ارزان از دست ندهید.
این زائران مدینه منوره و بیت الله الحرام میهمانان خداوند و پیامبر اعظم(ص) هستند و هرکسی به آنان به خوبی خدمتگزاری کند، خود خداوند و پیامبر(ص) برای او جبران خواهند کرد.
بیات نیز خطاب به کارکنان گفت که اگر چند کار خیلی مهم در عملیات حج وجود داشته باشد، قطعاً یکی از آنها همین پخت غذاست، لذا شما کارکنان باید قدر اهمیت کار خود را بدانید.
وی افزود: ما به شما غبطه می خوریم، چرا که با این زحمات سختی که می کشید، خادمین حضرت زهرا(ص) هستید و ان شاالله برای این خدمت خالصانه، از حوض کوثر در بهشت بهره مند خواهید شد.
مهدی احمدی، مدیر تغذیه و تدارکات ستاد مدینه سازمان حج و زیارت با ارائه توضیحاتی درباره موضوع تغذیه زائران و چرایی رضایتمندی خوبی که از غذای حاجیان وجود دارد، گفت: ما هر ساله سعی می کنیم که با آسیب شناسی اشکالات سالهای قبل، خدمات بهتری را ارائه کنیم.
کمیسیونی که برای خرید اقلام برای آشپزخانه ها وجود دارد، همواره در تلاش است که بهترین مواد اولیه را فراهم کند.
وی همچنین خاطرنشان کرد که تیم هایی که برای آشپزی به موسم حج می آیند، تیم های مجربی هستند که قبل از اعزام به صورت دقیق از نظر فنی و سلامت بررسی می شوند.
بسیاری از این کارکنان در اینجا روزانه نزدیک به 20 ساعت به صورت جهادی کار می کنند؛ همگی نیات مخلصانه ای دارند و به همین دلیل الحمدلله حاصل تلاششان نیز معمولاً خوب و رضایتمندانه است.
این مدیر ستاد مدینه سازمان حج و زیارت گفت که در پخت غذاها به مطابق بودن آن با ذائقه عموم زائران هم توجه می شود، چراکه ما در ایران سرزمین پهناور با اقوام و ذائقه های مختلف داریم و باید دقت کنیم که غذاهایی پخت شود که بیشتر با ذائقه عموم همخوانی دارد.
آقای احمدی همچنین تاکید کرد که تمام گوشتی که در آشپزی ها استفاده می شود گوشت گوسفندی با کیفیت است و برنجی که پخت می شود نیز تلاش شده است تا بهترین نوع برنج متناسب با این سرزمین و زائران عزیز باشد.
حجت الاسلام مهدی شهسواری روحانی کاروان عوامل آشپزخانه در مدینه هم به خبرنگار ما گفت که این کارکنان سعی دارند که کار خود را با وضو و قصد قربت انجام دهند؛ اگرچه شبانه روز در تلاشند اما از اینکه در خدمت زائران هستند بسیار خوشنودند و این معنویت آنها و کوشش آنان برای تبدیل کار مباح آشپزی به یک عمل عبادی، موجب می شود که اثرات خوبی در کارشان ایجاد شود و رضایتمندی امروز زائران هم محصول همین نیت کارکنان است.
انتهای پیام/