ضرورت پرهیز از سیاستگذاری چشمبسته در حوزه مسائل اجتماعی - تسنیم
رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: باید به حل مسائل جامعه کمک کرد و از سیاست گذاری های چشم بسته در حوزه مسائل اجتماعی پرهیز کنیم تا منجر به ایجاد گره های اجتماعی جدید نشود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، روحالله رشیدی، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز در یکصد و سی و هشتمین جلسه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی، اظهار کرد: اعلام قهرمانی تیم تراکتور موجب نشاط جمعی در منطقه شد که شاهد تجمعهای بزرگ مردمی در جشن قهرمانی بودیم و امیدواریم این قهرمانی موجب توسعه ورزش منطقه باشد.
وی، خاطرنشان کرد: امیدواریم تیم تراکتور در فصل آتی لیگ قهرمانان آسیا مقام خوبی کسب کند.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز، گفت: دستگاههای سیاستگذار باید بهعنوان یک واقعیت اجتماعی به تیم تراکتور و قهرمانیاش توجه کنند و به لایههای پایین توجه کنند.
رشیدی با تأکید بر اینکه پدیدههای گسترده نیازمند تأمل در عمق است، گفت: رویدادهای بزرگ مانند تشییع پیکر شهدا پیامهایی دارند و واقعیات اجتماعی را گزارش میکنند.
در ادامه، از نتایج پیمایش وضعیت مصرف فرهنگی شهروندان تبریز به تفکیک محلات رونمایی شد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص گفت: این پیمایش از کارهای درخشان شورای ششم در حوزه پژوهش است که مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر تبریز سعی کرده سیاستگذاری و تصمیمگیری را بر درک علمی از منطقه پیش ببرد.
رشیدی گفت: با توجه به سبقه اعضای شورا در مسائل فرهنگی اجتماعی، شورای ششم در خدمت سیاستگذاری فرهنگی و اجتماعی بوده است.
وی، بیان کرد: بخش قابل توجهی از رویکردهای مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر تبریز در این بخش بوده و ما خود را مکلف میدانیم که این مسائل در شورا ارائه شده و بحثهای جدی صورت بگیرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه مسائل فرهنگی اجتماعی لحظه به لحظه تفاوت دارد، گفت: باید به حل مسائل جامعه کمک کرد و از سیاستگذاریهای چشمبسته در حوزه مسائل اجتماعی پرهیز کنیم تا منجر به ایجاد گرههای اجتماعی جدید نشود.
رشیدی تصریح کرد: اگر تجویز راهکار توسط پژوهشها و رویکردهای حل مسائل اجتماعی، اشتباه باشد، تصمیمگیریها منجر به آسیب میشود.
وی، عنوان کرد: نمونههای پژوهش مطرح، در برشهای استانی اتفاق افتاده، اما پیوسته نبوده است؛ در این پژوهش یک هزار و 300 پرسشنامه پاسخ داده شده است که در نوع خود جالب توجه است.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز گفت: مدیران استانی و شهری حتی به اندازه ویکیپدیا توجه کافی به نتایج پیمایشهای مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر تبریز ندارند در حالی که ما تلاش کرهایم مطالعات مرکز پژوهشها یک دیگر را تکمیل کنند.
رشیدی گفت: در پیمایشهای مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر تبریز، تغییرات اجتماعی بررسی شدهاند و حتی در تهیه پرسشنامه این پیمایشها بومی بودن پرسشنامه موردتوجه جدی بوده است.
در ادامه، گزارش عملکرد 12 ماهه برنامهای و بودجهای سال 1403 و متمم بودجه 1403 حوزه فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز ارائه شد.
احد صادقی، نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تبریز در این خصوص، گفت: ضرورت دارد که سهم خالص بودجه فرهنگی شهرداری تبریز مشخص شود و با موارد ماهیتی و عملکردی خلط مبحث نشود و بیان شود که در حوزه فرهنگی چهقدر هزینه شده است.
انتهای پیام/