خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خرید یک میلیون و ۳۳۵ هزار تن گندم در خوزستان

مهر | استان‌ها | شنبه، 27 اردیبهشت 1404 - 12:41
اهواز - معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از خریداری یک میلیون و ۳۳۵ هزار تن گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان استان خبر داد.
تن،كارخانجات،خريداري،برداشت،چغندر،بذر

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا سید احمدی پیش از ظهر امروز شنبه در گفتگویی رسانه‌ای اظهار کرد: از آغاز فصل برداشت گندم، یک میلیون و ۳۳۵ هزار تن محصول مازاد از کشاورزان خریداری شده است.
از این مقدار، ۸۱۵ هزار تن توسط تعاون روستایی و ۵۲۰ هزار تن دیگر توسط کارخانجات آرد و سیلوهای بخش خصوصی و دولتی خریداری شده است.
وی همچنین به واریز اولین مرحله مطالبات گندمکاران به میزان حدود پنج همت به حساب آنها اشاره کرد و افزود: ۳۳ هزار تن بذر گندم نیز توسط کارخانجات تولیدکننده بذر خریداری شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تصریح کرد: تاکنون ۷۶ هزار تن کلزا به مباشر تعاون روستایی تحویل داده شده و به کارخانجات فرآوری روغن حمل شده است.
سیداحمدی ادامه داد: برداشت هفت هزار و ۵۰۰ هکتار چغندر قند پاییزه انجام شده و ۵۰۰ هزار تن از این محصول به کارخانجات حمل شده است.
پیش‌بینی می‌شود که برداشت چغندر قبل از تیرماه به پایان برسد.
وی در پایان به طراحی الگوی تابستانه با محوریت عدم کشت برنج در حوضه‌های آبریز اشاره کرد و گفت: این الگو به کشاورزان ابلاغ خواهد شد.