رسانه؛ ابزاری برای کاهش بحرانهای اجتماعی در جامعه است - تسنیم
معاون پشتیبانی و منابع انسانی بهزیستی گیلان، سواد رسانه ای و اطلاع رسانی مؤثر را عاملی مهم در کاهش بحران های اجتماعی از جمله کودک آزاری، سالمندآزاری و خودکشی دانست و بر استفاده بهینه از ظرفیت رسانه ها تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مجیدرضا اصلاحی، معاون پشتیبانی و منابع انسانی بهزیستی گیلان، امروز در نشست رابطان روابط عمومی ادارات بهزیستی شهرستانهای گیلان، با تبریک روز روابط عمومی، از کمبود نیروهای متخصص در حوزه روابط عمومی و انفورماتیک بهعنوان یکی از چالشهای جدی دستگاههای دولتی یاد کرد.
وی با اشاره به اهمیت شفافسازی در عملکرد دستگاهها، گفت: نبود نیروهای تخصصی در حوزه روابط عمومی، گام نخست در بروز مشکلات اطلاعرسانی و ارتباط با افکار عمومی است.
این مسئله باعث میشود فعالیتهای سازمانها بهدرستی به مردم منتقل نشود و همین امر زمینهساز نارضایتی عمومی خواهد بود.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی بهزیستی گیلان با تأکید بر اهمیت رسانه در عصر حاضر گفت: در بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب نیز تاکید شده که پیروز میدان کسی است که رسانه در اختیار او باشد.
بنابراین شفافسازی و تولید محتوای مؤثر، کلید اصلی ارتباط با جامعه است.
اصلاحی با بیان اینکه شفافسازی صرفاً به معنای پاسخگویی نیست، بلکه به معنای ارائه اطلاعات درست و مؤثر به مردم است، افزود: روابط عمومی، فضای مجازی و رسانهها سه ضلع مثلث ارتباطی هستند که بدون وجود آنها نمیتوان ارتباط مؤثری با جامعه برقرار کرد.
وی با اشاره به تنوع فعالیتهای اجتماعی سازمان بهزیستی بیان کرد: نبود نیروهای متخصص روابط عمومی در سازمانهایی مانند بهزیستی، مشکلات اطلاعرسانی را دوچندان کرده است برای مثال، خط اورژانس اجتماعی 123 بیش از یک دهه است که فعال است، اما هنوز بسیاری از شهروندان از خدمات آن اطلاع کافی ندارند.
معاون پشتیبانی و منابع انسانی بهزیستی گیلان همچنین بر لزوم ارتقای سواد رسانهای در میان مسئولان و کارکنان دستگاهها تأکید کرد و گفت: آمار نگرانکنندهای در حوزههایی مانند کودکآزاری، سالمندآزاری و خودکشی وجود دارد که تقویت آگاهی عمومی از طریق رسانهها و اطلاعرسانی درست میتواند نقش مؤثری در کاهش این آسیبها داشته باشد.
انتهای پیام/