خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغازبرداشت 300 تن محصول آلوئه‌ورا از مزارع شهرستان جم - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 27 اردیبهشت 1404 - 11:53
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان جم از آغازبرداشت 300 تن محصول آلوئه ورا از مزارع موقوفه در شهرستان جم خبر داد و گفت: جم به قطب تولید آلوئه ورا در جنوب کشور تبدیل می شود.
جم،خيريه،شهرستان،امور،برداشت،محصول،پروژه،تن،ايجاد

بهروز رومزی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان جم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از آغاز برداشت 300 تن محصول آلوئه‌ورا از مزارع موقوفه مظفری در روستای علی‌آباد شهرستان جم خبر داد و گفت: این پروژه کشاورزی پیشرفته که از دهه فجر سال جاری آغاز شده، امروز به مرحله برداشت انبوه رسیده است.
وی با بیان اینکه این پروژه با کاشت 12 هزار پاجوش آلوئه‌ورا در یک مزرعه 3 هکتاری آغاز شد خاطرنشان کرد: هم‌اکنون نخستین مرحله برداشت محصول آلوئه‌ورا با موفقیت انجام شده است.
تاکنون 20 تن محصول آلوئه‌ورا باکیفیت به بازار عرضه شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری، ظرفیت کامل برداشت به 300 تن برسد.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان جم با اشاره به ابعاد اجتماعی این طرح تأکید کرد: این پروژه برای 15 نفر از نیروهای بومی اشتغال دائم ایجاد کرده است.
وی به ارزش افزوده بالای این گیاه دارویی اشاره کرد و گفت: محصول آلوئه‌ورا که به گیاه هزار مصارف معروف است، در صنایع دارویی، آرایشی و غذایی تقاضای زیادی دارد و درآمد حاصل از آن صرف امور خیریه خواهد شد.
رومزی با بیان اینکه این اراضی پیش از این بلااستفاده بودند، خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح، اراضی موقوفه به مزرعه‌داری پربازده با تولید 100 تن در هکتار تبدیل شده‌اند.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان جم این موفقیت را الگویی برای بهره‌برداری از سایر اراضی وقفی در سطح کشور دانست و از برنامه‌های توسعه این طرح خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی برای گسترش کشت به 10 هکتار و ایجاد واحد فرآوری در دستور کار قرار دارد.
وی ابراز امیدواری کرد با جذب سرمایه‌گذاران، شهرستان جم به قطب تولید آلوئه‌ورا در جنوب کشور تبدیل شود.
این پروژه نمونه‌ای موفق از بهره‌برداری هوشمندانه از موقوفات و ایجاد ارزش افزوده در بخش کشاورزی است که علاوه بر اشتغال‌زایی، درآمدی پایدار برای امور خیریه ایجاد کرده است.
انتهای پیام/