هزینه حضور در انتخابات شورای مرکزی کیش؛علی الحساب 17 میلیون
سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان با ارسال نامه ای به روسای نظام مهندسی استان ها اعلام کرد:برای حضور دهمین دوره انتخابات شورای مرکزی در جزیره کیش لازم است 17 میلیون تومان علی الحساب پرداخت شود.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، متن نامه امین مقومی سرپرست سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور خطاب به روسای سازمان نظام مهندسی ساختمان استانها به شرح زیر است؛
«پیرو نامه شماره 59210/ش م مورخ 1404/01/30 در خصوص برگزاری بیست و هشتمین اجلاس هئیت عمومی در استان هرمزگان و همچنین بر اساس مصوبه جلسه 350 شورای مرکزی در خصوص سرانه حضور اعضای اصلی هیئت مدیره آن استان در این اجلاس مقتضی است در این خصوص تا تاریخ 1404/02/10 اقدام فرمایید.
لازم به ذکر است اولویت تخصیص امکانات به ترتیب واریز وجه توسط استانها خواهد بود.
-سرانه حضور در اجلاس به ازای هر نفر عضو اصلی هیئت مدیره بهصورت علیالحساب 170/000/000 ریال معادل هفده میلیون تومان .
-اطلاعات حساب سازمان نظام مهندسی ساختمان (شورای مرکزی) نزد بانک مسکن شعبه شهید خدامی 1164
- شماره شبا: IR420140040000420220219786 »
به گزارش تسنیم، بر اساس زمانبندی اعلام شده، قرار است انتخابات دهمین دوره شورای مرکزی 25 تیرماه امسال در جزیره زیبای کیش برگزار شود.
به گزارش تسنیم، در دوره قبلی (نهمین دوره) که آنهم قرار بود در جزیره کیش برگزار شود، مبلغ علیالحساب اعلام شده از سوی سازمان نظام مهندسی ساختمان برای هر عضو 6.7 میلیون تومان بود.
انتهای پیام/