خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مهاجرانی: روابط عمومی‌ها پل ارتباطی موثر میان مردم و سازمان‌ها هستند

مهر | سیاسی | شنبه، 27 اردیبهشت 1404 - 08:41
سخنگوی دولت ضمن تبریک روز روابط عمومی و ارتباطات، بر نقش کلیدی فعالان حوزه ارتباطات سازمانی در تقویت ارتباط میان مردم و بدنه اجرایی تاکید کرد.
ارتباطات،روابط،مهمي،دنياي

به گزارش خبرگزاری مهر، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت اظهار کرد: روز روابط عمومی و ارتباطات را به همه همکاران خوبم در حوزه روابط عمومی و ارتباطات سازمانی تبریک می‌گویم.
امیدوار هستم که خدا به آن‌ها قوت بدهد.
کار مهمی را انجام می‌دهند؛ ترجمه همه فعالیت‌هایی که در داخل سازمان اتفاق می‌افتد به آن چیزی که مردم باید بدانند، وظیفه مهمی هست که روابط عمومی‌ها به عهده دارند.
وی افزود: از طرف دیگر، شنیدن صدای مخاطبین و ترجمه کردن آن برای سازمان و تبدیل کردن آن به فرایندهایی در داخل سازمان که منجر به بهبود بشود، باز وظیفه‌ای هست که نقطه آغازش از روابط عمومی‌هاست.
مهاجرانی با تاکید بر اهمیت نقش ارتباطات در دنیای امروز تصریح کرد: دنیای امروز، دنیای ارتباطات است و طبیعتاً در این مسیر، مسئولیت مهمی را همه همکاران فعال در حوزه ارتباطات و روابط عمومی‌ها به عهده دارند.
به همه آن‌ها تبریک و خدا قوت می‌گویم.