خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف یک لنج با 176 دستگاه ماینر قاچاق در خلیج فارس

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 27 اردیبهشت 1404 - 07:12
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان از توقیف یک فروند شناور لنج حامل 176 دستگاه ماینر قاچاق، در اسکله بندر شیو شهرستان پارسیان خبر داد.
قاچاق،قضايي،دستور،شناور،شناسايي،قهرماني،دستگاه،ماينر،مكشوفه، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با اشاره به تأثیر مستقیم استفاده از ماینر‌های غیر مجاز در افزایش مصرف برق و تشدید ناترازی انرژی اظهار داشت: به منظور برخورد قاطع با قاچاق و پایش‌های مستمر جهت جلوگیری از استخراج غیر مجاز ارز دیجیتال، پس از شناسایی یک فروند شناور حامل 176 دستگاه ماینر قاچاق، با صدور دستور قضایی به ضابطین، شناور مذکور توقیف شد.
قهرمانی تصریح کرد: این شناور پس از ورود به اسکله بندر شیو شهرستان پارسیان، توسط پاسداران گمنام امام زمان (عج) در اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شناسایی شده و در جریان بازرسی از آن 3 نفر از متهمین و سرنشینان آن دستگیر شده‌اند.
این مقام قضایی با تأکید بر اینکه ارزش محموله مکشوفه بیش از 120 میلیارد ریال است، افزود: این پرونده با دستور رئیس حوزه قضایی شهرستان پارسیان با موضوع قاچاق سازمان یافته رسیدگی و اقدامات لازم جهت شناسایی سایر متهمین و همدستان احتمالی در دستور کار قرار گرفته است و دستگاه قضایی با ناقضان قانون و متخلفان به شدت و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.
مجتبی قهرمانی خاطرنشان کرد: دستور قضایی مبنی بر تحویل 176 دستگاه ماینر مکشوفه به همراه متعلقات آن به اداره کل جمع آوری و فروش اموال تملیکی نیز صادر شده است.
وی همچنین با بیان اینکه مرتکبان قاچاق سازمان یافته علاوه بر جزای نقدی و مجازات حبس به ضبط اموال ناشی از جرم نیز محکوم می‌شوند گفت: در راستای ماده 29 قانون مبارزه با قاچاق کالا وسایل نقلیه و شناور‌های دخیل در امر قاچاق نیز به نفع دولت ضبط خواهند شد.
انتهای پیام/