خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۰ شهید و زخمی در حملات رژیم صهیونیستی به یمن

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 26 اردیبهشت 1404 - 22:12
در حملات هوایی امروز رژیم صهیونیستی به دو بندر الحدیده و الصلیف در غرب یمن یک نفر شهید شد و دست‌کم ۹ تن زخمی شدند.
يمن،صهيونيستي،حملات،هوايي،رژيم

به گزارش مشرق به نقل از المسیره، وزارت بهداشت یمن اعلام کرد که در حملات هوایی امروز رژیم صهیونیستی به دو بندر الحدیده و الصلیف در غرب یمن یک نفر به شهادت رسیده و دست‌کم ۹ نفر زخمی شده اند.
رژیم صهیونیستی امروز عصر دو بندر الحدیده و الصلیف را در سواحل غربی یمن هدف حملات هوایی قرار داد.
یک مقام آمریکایی نظامی آمریکایی در مصاحبه با شبکه تلویزیونی المیادین اعلام کرد که آمریکا در حملات هوایی اسرائیل به یمن مشارکت نداشته است.
در خبری دیگر، «آونر ویلان» مقام امنیتی سابق رژیم صهیونیستی، به کانال «کان» گفت: تا زمانی که جنگ در غزه ادامه دارد، موشک‌های یمنی همچنان به اسرائیل شلیک خواهد شد.
این رسانه صهیونیستی همچنین در گزارشی اذعان کرد: حملات اسرائیل در یمن نوعی نمایش است که یمنی‌ها را باز نمی‌دارد، بر توانایی آنها در پرتاب موشک تأثیری ندارد و مشکل را حل نمی‌کند.