خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 23 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توقیف یک لنج تجاری با ۱۷۶ دستگاه ماینر قاچاق در خلیج فارس

مهر | استان‌ها | جمعه، 26 اردیبهشت 1404 - 17:41
بندرعباس - رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان گفت: یک فروند شناور حامل ۱۷۶ دستگاه ماینر قاچاق شناسایی و با صدور دستور قضایی به ضابطین، شناور مذکور توقیف شد.
شناور،ماينر،مكشوفه،پاسداران،قضائي

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی رئیس‌کل دادگستری استان هرمزگان امروز اظهار کرد: یک فروند شناور حامل ۱۷۶ دستگاه ماینر قاچاق شناسایی و با صدور دستور قضائی به ضابطین، شناور مذکور توقیف شد.
به گفته وی، این شناور پس از ورود به اسکله بندر شیو شهرستان پارسیان، توسط پاسداران گمنام امام زمان (عج) در اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شناسایی شده و در جریان بازرسی از آن ۳ نفر از متهمین و سرنشینان آن دستگیر شده اند.
وی ارزش محموله مکشوفه را بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال عنوان و بیان داشت: دستور قضائی مبنی بر تحویل ۱۷۶ دستگاه ماینر مکشوفه به همراه متعلقات آن به اداره‌کل جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی نیز صادر شده است.