خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: اسرائیل را برای پذیرش دمشق تحت فشار نگذاشتم

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 26 اردیبهشت 1404 - 17:00
ترامپ اعلام کرد که از اسرائیل نخواسته سران جدید سوریه را به رسمیت بشناسد و لغو تحریم‌های سوریه سیگنالی برای عادی‌سازی روابط دمشق و تل‌آویو نیست.
سوريه،آمريكا،رژيم،اسرائيل،جمهور،ديدار،تروريستي،سران،رئيس،دمشق

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، گفت که هیچ درخواستی از سران رژیم تروریستی اسرائیل در مورد لزوم به رسمیت شناختن سران جدید سوریه در دمشق نکرده است.
ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگاری در هواپیمای ایر فورس وان که از امارات به سمت آمریکا پرواز می‌کرد، افزود: «نه، من از سران اسرائیل چنین چیزی نخواستم.»
ترامپ تأکید کرد که لغو تحریم‌های آمریکا علیه سوریه به معنای ارسال سیگنالی به رژیم تروریستی اسرائیل مبنی بر لزوم عادی‌سازی روابط با دمشق نیست.
ترامپ در مورد منطق کاهش تحریم‌ها گفت: «این فقط چیزی بود که ما فکر می‌کردیم درست است.»
ترامپ در ۱۴ مه با ابومحمد الجولانی (احمد الشرع)، رئیس جمهور موقت سوریه در دوره انتقالی، در ریاض دیدار کرد که اولین دیدار بین سران دو کشور در ۲۵ سال گذشته بود.
رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که کشورش لغو تحریم‌هایی را که دهه‌ها علیه دمشق اعمال شده بود، آغاز خواهد کرد.
دیدار روسای جمهور آمریکا و سوریه در حاشیه پنجمین اجلاس کشور‌های حاشیه خلیج فارس و آمریکا در پایتخت عربستان سعودی انجام شد.
خبرگزاری آناتولی گزارش داد که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، در دیدار محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان، ترامپ و الجولانی شرکت داشته و در این دیدار ادعا کرده است که تصمیم ترامپ برای لغو تحریم‌های سوریه از اهمیت تاریخی برخوردار است.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم تروریستی اسرائیل، در ۸ دسامبر اظهار داشت که پس از تغییر قدرت در سوریه، این رژیم اکنون توافق‌نامه تفکیک نیرو‌ها در سال ۱۹۷۴ را که بر اساس آن فقط نیرو‌های سازمان ملل می‌توانستند در منطقه حائل در بلندی‌های جولان سوریه مستقر شوند، بی‌اثر می‌داند.
در همین راستا ارتش اشغالگر رژیم تروریستی اسرائیل حرکت به سمت سوریه را آغاز کرد و چندین شهر سوریه را اشغال کرد.
منبع: آر تی