خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتباع خارجی باید در کشور حضور قانونی داشته باشند

مهر | استان‌ها | جمعه، 26 اردیبهشت 1404 - 16:06
کرمان-رئیس مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور گفت: همه اتباع خارجی باید قانونی در کشور حضور داشته باشند و برای این امر هم مبنا گذرنامه است.
اتباع،خارجي،استان

به گزارش خبرنگار مهر، نادر یاراحمدی، ظهر جمعه در مراسم راه‌اندازی مرکز ساماندهی و مدیریت اتباع خارجی در کرمان که توسط معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور صورت گرفت گفت: بنای ما اخراج اتباع نیست، بلکه همه آنها باید قانونی در کشور حضور داشته باشند و برای این امر هم مبنا گذرنامه است.
وی افزود: کسی که ۴۰ سال در کشور ماست پناهنده محسوب نمی‌شود، برخی از آنها در چند جا خانه دارند، اما باید پذیرش اتباع خارجی را محدود کنیم.
وی ادامه داد: اگر جمعیت استان کرمان را سه میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در نظر بگیریم با لحاظ سه درصد اتباع باید ۱۰۰ هزار نفر اتباع خارجی در استان وجود داشته باشد، اما امروز ۳۵۰ هزار نفر اتباع با احتساب غیر مجازها در استان حضور دارند.