خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امام جمعه رشت: مردم باید به خود ببالند که ترامپ در مقابل عظمت ما عاجز است

اعتماد | همه | جمعه، 26 اردیبهشت 1404 - 14:58
فلاحتی امام جمعه رشت: ایران یکی از قدرتمندترین کشورهای منطقه است که این قدرت خوشایند آمریکا نیست و مردم ما باید به خود ببالند که ترامپ که دنیا را تسخیر کرده در مقابل عظمت ما عاجز است.
ايران،انرژي،آمريكا،رشت،جمعه،هسته،امام،ببالند،فلاحتي،عظمت،آمي ...

امام جمعه رشت: مردم باید به خود ببالند که ترامپ در مقابل عظمت ما…
فلاحتی امام جمعه رشت: ایران یکی از قدرتمندترین کشورهای منطقه است که این قدرت خوشایند آمریکا نیست و مردم ما باید به خود ببالند که ترامپ که دنیا را تسخیر کرده در مقابل عظمت ما عاجز است.
کد خبر: 713646 | ۱۴۰۴/۰۲/۲۶ ۱۴:۵۲:۰۴
آیت‌الله رسول فلاحتی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه رشت در آستانه سالگرد شهادت شهدای خدمت اظهار کرد: آیت الله رئیسی اهل سیاسی بازی نبود و مملکت را با قوت اداره می کرد و به اعضای دولت تاکید داشت که اگر کمبودی وجود دارد باید به مردم بازگو کرد.
بنابر گزارش دیده بان ایران؛ نماینده ولی فقیه در گیلان با بیان اینکه در آغاز ریاست جمهوری رئیسی روزانه صدها نفر به دلیل کرونا جان می باختند، افزود: این شهید بزرگوار با وارد کردن و تولید واکسن این بیماری را مهار کرد.
وی افزود: آیت الله رییسی در سیاست، الگوی صداقت و پرهیز از تهمت‌ها را پیاده می کرد و در مناظرات ریاست جمهوری این امر به طور کامل واضح و مشهود بود و به حق شهادت برازنده وی بود.
امام جمعه رشت در ادامه خطبه‌های امروز به مخالفت آمریکا با دسترسی صلح آمیز ایران به انرژی هسته ای اشاره و عنوان کرد: انرژی هسته ای یک نماد قدرت و پیشرفت برای ملت ایران است که با همه محدودیت ها و تحریم ها توسط دانشمندان خود بدان دست یافت.
آیت الله فلاحتی بیان کرد: انرژی هسته ای در بخش‌هایی همچون تولید دارو، کشاورزی، صنعت و غیره کارایی بسیاری دارد اما آمریکا مخالف پیشرفت ایران اسلامی است از اینرو دستیابی به انرژی صلح آمیز هسته ای را بهانه قرار داده است تا جلوی پیشرفت ما را بگیرد.
نماینده ولی فقیه در گیلان گفت: ایران یکی از قدرتمندترین کشورهای منطقه است که این قدرت خوشایند آمریکا نیست و مردم ما باید به خود ببالند که ترامپ که دنیا را تسخیر کرده در مقابل عظمت ما عاجز است.
وی افزود: متاسفانه عده ای که همانند پادشاهان قاجار فکر می کنند همسو با سیاست‌های دولت آمریکا حرف می زنند و ادعا دارند که نباید به انرژی صلح آمیز هسته ای دست یابیم.
وی اظهار کرد: به این افراد توصیه می کنم به آغوش مردم و ملت بازگردند و تفکرات خود را تغییر دهند.
امام جمعه رشت بیان کرد: ملت ایران هرگز تسلیم افکار بدخواهان نخواهد شد و سئوال این مردم از بدخواهان آن است که اگر انرژی هسته‌ای بد است چرا آمریکا، اسراییل و اروپا از آن بهره می برند و حتی استفاده های غیرمجاز از آن دارند.