خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکل زیارت جمعی روضه رضوان حجاج حل شد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 26 اردیبهشت 1404 - 14:40
مسئولان مربوطه حج گزارش دادند، با پیگیری‌های ستاد مدینه، از روز گذشته امکان ثبت نام جمعی زائران ایرانی در نسک فراهم شده است.
زائران،زيارت،حج،تاكيد،نواب،والمسلمين،الاسلام،حجت،ستاد،مسئولان

باشگاه خبرنگاران جوان - حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی به اتفاق علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت، امروز (جمعه ۲۶ اردیبهشت) از بخش‌های مختلف ستاد حج و زیارت در مدینه منوره بازدید کردند.
بازرسی و ارزشیابی، پشتیبانی، مالی، رایانه، دفتر وزارت خارجه در ستاد، نقلیه و...
از جمله بخش‌هایی که بود که حجت الاسلام والمسلمین نواب و آقای بیات به آنها سرکشی و پس از گفتگوی مشروح با مسئولان و کارکنان این بخش‌ها آخرین توصیه‌های لازم برای خدمات بهتر به زائران را ارائه کردند.
اشاره به برخی نکات درباره رعایت حقوق زائران، از جمله حقوق مالی آنها، از جمله مسائلی بود که در برخی از بخش‌ها به آن تاکید شد و مورد استقبال سرپرست حجاج ایرانی قرار گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین نواب تاکید کرد که در خدمت رسانی، باید همه حقوق زائران، از مالی تا بیمه‌ای و ...
را در نظر بگیریم.
همچنین در نحوه ارائه خدمات به نحوی اقدام شود که احساسات زائران هم در نظر گرفته شود.
در بازدید سرپرست حجاج ایرانی به اتفاق رئیس سازمان حج و زیارت از بخش رایانه ستاد مدینه حج و زیارت، مسئولان این بخش آخرین گزارش‌ها درباره پیگیری دغدغه زیارت رضوان توسط زائران را مطرح کردند.
در این گزارش مشخص شد که مسئله از روز گذشته حل شده و امکان زیارت جمعی زائران ایرانی در روضه رضوان فراهم شده است.
حجت الاسلام والمسلمین نواب و آقای بیات با استقبال ازاین گزارش تاکید کردند که باید هرچه سریعتر اطلاع رسانی لازم به زائران در این باره انجام شود تا زائران بیشتری بتوانند از زیارت این روضه منوره بهره‌مند شوند.
با تصمیم کشور میزبان، طی دو سه سال اخیر زیارت روضه رضوان برای زائران صرفاً از طریق نرم افزار موبایلی نسک و به صورت انفرادی فراهم می‌شد؛ این موضوع مشکلاتی را برای برخی زائران فراهم آورده بود که نمی‌توانستند از این امکان استفاده کنند.
این مسئله در جلسات مختلف میان بعثه و ستاد سازمان حج مطرح و تاکید شد که راهکاری برای آن اندیشیده شود.
آنطور که مسئولان مربوطه گزارش دادند، با پیگیری‌های ستاد مدینه، از روز گذشته امکان ثبت نام جمعی زائران ایرانی در نسک فراهم شده است.
در بخش دیگری از این بازدید، مسئولان بازرسی و ارزشیابی سازمان حج و زیارت آخرین گزارش‌ها از نظرسنجی‌های مستمر درباره خدمات ارائه شده به زائران را مطرح کردند.
این ارزشیابی نشان می‌داد که بحمدالله رضایتمندی خوبی تاکنون از خدمات ارائه شده وجود داشته و مشکل عمده‌ای گزارش نشده است.
حجت الاسلام والمسلمین نواب و آقای بیات با تاکید بر ضرورت ارزشیابی‌های دقیق و منظم و مستمر و همچنین آسیب شناسی‌های مداوم تاکید کردند که باید این نظرسنجی‌ها و ارزشیابی‌ها همواره دقیق‌تر و کاربردی‌تر شود تا مسئولان سازمان حج و زیارت بتوانند خدمات و فرآیند‌ها را به صورت مستمر بهبود بخشند و ارتقا دهند.
منبع: پایگاه اطلاع رسانی حج