توجه به جامعه فرهنگیان سرمایهگذاری برای تولید است - تسنیم
نماینده ولی فقیه در مازندران توجه به جامعه فرهنگیان را سرمایه گذاری برای تولید دانست و گفت: تولید انسان فرهیخته، فرهنگ و ارزش ها نتیجه سرمایه گذاری برای تولید است و دانشگاه فرهنگیان باید مورد توجه جدی باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، آیت الله محمدباقر محمدی لائینی در دیدار با حاجی بابایی نایب رئیس اول مجلس، اظهار کرد: اگر آموزش و پرورش را جدی بگیریم آینده کشور تامین خواهد بود و چنانچه آن را جدی نگیریم بیفایده است، البته ما توجهی به آموزش و پرورش نداشتیم.
وی مسئله حقوق، رتبهبندی و امثال آنها را نشانی از جدی نگرفتن آموزش و پرورش دانست و افزود: به فرموده مقام معظم رهبری صرف هزینه برای جامعه فرهنگیان سرمایهگذاری بوده و اصلا هزینه نیست، همچنین سرمایهگذاری برای تولید انسانهای فرهیخته، فرهنگ، ارزشها و سبک زندگی درست محسوب میشود اما در عمل انجام نمیشود.
نماینده ولیفقیه در مازندران با اشاره به فرموده پیغمبر اکرم (ص)، عنوان کرد: عقل سه بخش دارد اول اینکه باید خدا را خوب بشناسد، دوم باید حرف خدا را هم گوش کند و سوم باید در مسیر خدا صبر کند، حال ما گاهی در شناخت مشکل نداریم، اتاق فکر تشکیل دادهایم و معرفت به اندازه کافی داریم، ولی باید شناخت را به عمل بگیریم.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با نقش معلم را بسیار مهم دانست و یادآور شد: متاسفانه در طول چهار دهه گذشته درست عمل نکردهایم، شعار بیعمل سر دادهایم، البته در سالهای اخیر رویکرد جدیدی ایجاد شده و ان شاالله توجه بیشتری شود، این رویکرد رویکردی مبارک است.
وی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید رئیسی که مسئله رتبهبندی معلمان را پیگیری و عملیاتی کردند، گفت: آیندگان باید تکمیلاش کنند، هزینهکرد غیراصولی و نابههنگام بینتیجه خواهد بود، ممکن است برای فرهنگان هزینه زیادی صرف شده اما اثرگذاری کم داشته باشد.
محمدی لائینی از ایجاد رویکردهای بهتر در برنامه هفتم نسبت به معلمان ابراز امیدواری و خاطرنشان کرد: ما از تعطیلی تربیت معلم ضرر کردهایم، جایگاه معلم این نیست که از هر کجا نیرو بیاورید، این جایگاه میطلبد که نیروها حدود چهار سال دوره آموزشی را بگذرانند.
نماینده ولیفقیه در مازندران ادامه داد: در این مسیر باید دانشگاه فرهنگیان را جدی بگیریم، باید دانشگاههای فرهنگیان از همه دانشگاهها برای ما مهمتر باشد، اصلا نباید مدارس غیردولتی داشته باشیم، همه باید در اختیار دولت باشد، دولتیها هم باید تجهیزات، امکانات، فضای آموزشی و معلمان برجستهشان به گونه ای باشد که کسی رغبتی برای استقبال از بخش غیرانتفاعی نداشته باشد.
انتهای پیام/