خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین پایان یافت

مهر | بین‌الملل | جمعه، 26 اردیبهشت 1404 - 12:41
یک منبع آگاه در وزارت خارجه ترکیه از اتمام مذاکرات سه جانبه میان ترکیه، آمریکا و اوکراین در استانبول پس از گذشت بیش از یک ساعت خبر داد.
اوكراين،تركيه،استانبول

به گزارش خبرگزاری مهر، یک منبع آگاه در وزارت خارجه ترکیه به خبرگزاری ریانووستی اعلام کرد: مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین در استانبول پس از گذشت بیش از یک ساعت به پایان رسید.
این منبع آگاه در خصوص محورهای مطرح در نشست مذکور اطلاعاتی را ارائه نکرد.
نشست سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین در دفتر ریاست‌جمهوری در کاخ دولما باغچه در استانبول برگزار شد.
«مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا پیشتر به شهر استانبول که محل برگزاری مذاکرات بین روسیه و اوکراین و همچنین نشست سه جانبه بین ایالات متحده، ترکیه و اوکراین است، وارد شد.
این در حالیست که نشست سه‌جانبه ترکیه- آمریکا- اوکراین و نیز نشست سه‌جانبه ترکیه- روسیه- اوکراین امروز جمعه در استانبول برگزار می‌شود.