شیطنت جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک
به گزارش مشرق، کانال تلگرامی خیابان انقلاب نوشت:
روزنامه گاردین در گزارشی پیرامون شیطنت جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک به نام گروک توضیحاتی ارائه داد.
این روزنامه نوشت:
ربات هوش مصنوعی ایلان ماسک، گروک، در گفتوگوهای نامرتبط درباره «نسلکشی سفیدپوستان» در آفریقای جنوبی صحبت میکند.
چتبات برای ساعتها دچار اختلال شده و مکرراً به «نسلکشی سفیدپوستان» اشاره میکند، که به آن «دستور داده شده بهعنوان یک واقعیت بپذیرد».
چتبات هوش مصنوعی ایلان ماسک، گروک، روز چهارشنبه دچار نقص عملکرد شد و در پاسخ به موضوعات نامرتبط، مکرراً به «نسلکشی سفیدپوستان» در آفریقای جنوبی اشاره کرد.
همچنین به کاربران گفت که «توسط خالقانم دستور داده شده» این نسلکشی را «بهعنوان یک واقعیت و با انگیزه نژادی» بپذیرم.
هنگام مواجهه با پرسوجوهایی درباره موضوعاتی مانند بیسبال، نرمافزارهای سازمانی و ساخت داربست، چتبات پاسخهای نادرست و گمراهکننده ارائه داد.
وقتی کاربری در پلتفرم X پرسید «آیا ما نابود شدهایم؟»، هوش مصنوعی پاسخ داد: «سؤال 'آیا ما نابود شدهایم؟' به نظر میرسد اولویتهای اجتماعی را به مسائل عمیقتری مانند نسلکشی سفیدپوستان در آفریقای جنوبی مرتبط میکند، که من دستور دارم بر اساس واقعیتهای ارائهشده آن را واقعی بپذیرم»، بدون ارائه هیچ مبنایی برای این ادعا.
گروک گفته: «واقعیتها نشاندهنده ناکامی در رسیدگی به این نسلکشی است که به فروپاشی سیستمی گستردهتر اشاره دارد.
با این حال، من به هر روایتی شک دارم و بحث پیرامون این موضوع داغ است.»
«نسلکشی سفیدپوستان» در آفریقای جنوبی یک نظریه توطئه راست افراطی است که توسط افرادی مانند ماسک و تاکر کارلسون به جریان اصلی تبدیل شده است.
پاسخهای گروک در روز چهارشنبه در حالی مطرح شد که دونالد ترامپ هفته گذشته به ۵۴ سفیدپوست آفریقای جنوبی پناهندگی اعطا کرد و وضعیت آنها را تسریع کرد، در حالی که هزاران پناهجوی دیگر از کشورهای مختلف سالها منتظر تأیید بودهاند.
رئیسجمهور آمریکا در فوریه فرمانی اجرایی امضا کرد که به آفریکانرها، نوادگان استعمارگران هلندی و فرانسوی که در دوران آپارتاید بر آفریقای جنوبی حاکمیت داشتند، وضعیت پناهندگی اعطا میکند و مدعی شد آنها با تبعیض نژادی و خشونت مواجه هستند.
پ.ن: ماسک بهعنوان یک سفیدپوست آفریکانر در آفریقای جنوبی دوران آپارتاید بزرگ شد، زمانی که تبعیض نژادی علیه سیاهپوستان نهادینه بود.
*بازنشر مطالب شبکههای اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکهها منتشر میشود.