سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گردانهای حزب الله عراق: سفارت آمریکا در بغداد بسته شود

مشرق | بین‌الملل، بین‌الملل | دوشنبه، 17 تیر 1398 - 00:06
گردانهای حزب الله عراق به دنبال رسوایی جاسوسی افسر ارشد نظامی ارتش عراق برای سازمان سیا و نقش مخرب سفارت آمریکا در بغداد خواستار تعطیلی این سفارتخانه شد.
عراق،آمريكا،رسوايي،جاسوسي،گردانهاي

به گزارش مشرق به نقل از العهد، گردانهای حزب الله عراق خواستار تعطیلی سفارت آمریکا در بغداد و اخراج سفیر آمریکا از عراق به سبب رسوایی جاسوسی شد.
در بیانیه گردانهای حزب الله عراق آمده است: رسوایی جاسوسی که شبکه رسانه ای مقاومت عراق آنرا فاش کرد، شوک بزرگی به ملت عراق و نهادنظامی وارد کرده است و همچنین نقش مخرب و جاسوسی سفارت آمریکا و توطئه آن با همراه رژیم صهیونیستی علیه عراق را آشکار کرده است.
در این بیانیه آمده است: این رسوایی ماهیت حضور نظامی آمریکا در عراق و اهداف آنرا فاش می کند و اینکه حضور آمریکایی ها با هدف آموزشی و مستشاری یا مقابله با داعش آنگونه که ادعا می کنند یا برخی تبلیغ می کنند نیست بلکه به سبب مقابله با گروههای مقاومت و حمایت از فعالیت های جنایتکارانه و اجرای آن در عراق برای فرسوده کردن عراق است.