خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عراقچی: گفت‌و‌گو‌های روز جمعه در سطح معاونین با سه کشور اروپایی، کاملاً جدا از مذاکره با آمریکا است/ مطمئن نیستم که دیدگاه‌های آقای شمخانی به درستی از سوی رسانه آمریکایی منعکس شده باشد

اعتماد | همه | پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 - 21:40
وزیر خارجه عنوان داشت: من مطمئن نیستم که دیدگاه‌های آقای دکتر شمخانی به‌درستی از سوی رسانه آمریکایی منعکس شده باشد یا خیر. با این حال، موضع ما کاملاً روشن است، ما در برابر رفع تحریم‌ها آمادگی داریم که در خصوص برنامه هسته‌ای خود اعتمادسازی و شفاف‌سازی انجام دهیم.
كاملاً،مذاكره،مذاكرات،خارجه،آمادگي،روشن،وزير

وزیر خارجه عنوان داشت: من مطمئن نیستم که دیدگاه‌های آقای دکتر شمخانی به‌درستی از سوی رسانه آمریکایی منعکس شده باشد یا خیر.
با این حال، موضع ما کاملاً روشن است، ما در برابر رفع تحریم‌ها آمادگی داریم که در خصوص برنامه هسته‌ای خود اعتمادسازی و شفاف‌سازی انجام دهیم.
کد خبر: 713579 | ۱۴۰۴/۰۲/۲۵ ۲۱:۳۴:۳۵
وزیر امور خارجه در حاشیه بازدید از نمایشگاه کتاب گفت: روز جمعه، معاونین وزرای خارجه ایران و سه کشور اروپایی در استانبول ملاقات و مذاکره خواهند داشت.
این مذاکره کاملاً جدا از مذاکرات ما با آمریکایی‌ها است و صرفاً با کشورهای اروپایی صورت می‌گیرد.
طبیعی بود که این نشست در مکانی بی‌طرف و نزدیک به همه طرف‌ها برگزار شود.
استانبول نیز از این جهت مناسب تشخیص داده شده است.
به گزارش ایرنا، او ادامه داد: در طول مذاکرات، ما یکی دو بار دیدگاه‌های خود را به‌صورت مکتوب به طرف مقابل ارائه دادیم، اما هنوز هیچ چیزی را به‌صورت مکتوب از آن‌ها دریافت نکرده‌ایم.
البته گفته‌اند که قرار است مطالبی را ارائه دهند.
وزیر خارجه عنوان داشت: من مطمئن نیستم که دیدگاه‌های آقای دکتر شمخانی به‌درستی از سوی رسانه آمریکایی منعکس شده باشد یا خیر.
با این حال، موضع ما کاملاً روشن است، ما در برابر رفع تحریم‌ها آمادگی داریم که در خصوص برنامه هسته‌ای خود اعتمادسازی و شفاف‌سازی انجام دهیم.
عراقچی تأکید کرد:جمهوری اسلامی، با توجه به سیاست‌های کلان خود، مایل به ادامه مذاکرات است.
مواضع ما در مذاکرات کاملاً روشن است و بر همان اساس به گفت‌وگوها ادامه خواهیم داد، تا زمانی که طرف مقابل نیز با ثبات قدم وارد مذاکره شود و آمادگی دستیابی به توافقی را داشته باشد که در آن، حقوق ما به رسمیت شناخته شده باشد.
وی افزود: یکی از موضوعات اصلی مذاکره نیز همین است، اگر به یک چارچوب تفاهم و توافق برسیم، مسائل دیگری نیز مانند تضمین‌های توافق مطرح خواهد شد؛ که هنوز به آن نقطه نرسیده‌ایم.