خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیازمند همدلی و اتحاد هستیم

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 - 17:41
ساری- رئیس قوه قضاییه با تاکید بر اینکه نیازمند همراهی و اتحاد بیشتر هستیم،‌ گفت: این همدلی امروز بیشتر نیاز است.
قانون،نيازمند،غيرمنقول،الزام

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای عصر پنجشنبه در همایش ملی قانون الزام ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول در ساری افزود: بر اساس قانون اساسی وظایفی برای شورای نگهبان ترسیم شده است.
وی با بیان اینکه قانون الزام ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول از تیرماه سال بعد لازم الاجرا است گفت این قانون ۱۵ ماده دارد وبرای این نیازمند ۱۴ آئین نامه هستیم.
حجت الاسلام اژه ای با عنوان اینکه بیش از گذشته نیازمند همراهی و همدلی با یکدیگر هستیم، گفت: امروز بیش از گذشته نیازمند به اتحاد همدلی هستیم.
وی با بیان اینکه به شدت مورد هجمه دشمنان قرار داریم ادامه داد: هر اندازه که نسبت قاضی کارمند و غیر با انقلاب بیشتر است باید صیانتشان نیز بیشتر باشد.
این خبر تکمیل می‌شود