انتقاد معاون وزیر راه از روند کند اجرای پروژه تونل چهارطاق
معاون وزیر راه و شهرسازی با انتقاد از روند کند اجرای پروژه تونل چهارطاق، گفت: این پروژه به نماد ناکارآمدی تبدیل شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، رضا اکبری، معاون وزیر راه و شهرسازی در نشست شورای اداری شهرستانهای لردگان، فلارد و خانمیرزا، با تأکید بر لزوم توسعه زیرساختهای راههای روستایی در استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: انتظار میرود استاندار، فرمانداران و سایر مسئولان استانی با تخصیص هدفمند منابع، بهبود وضعیت جادههای روستایی را در اولویت کاری خود قرار دهند.
معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای با بیان اینکه راه، زیربنای توسعه محسوب میشود، گفت: با توجه به اینکه راههای روستایی فاقد ردیف بودجه ملی هستند، انتظار میرود فرمانداران دستکم یکسوم از منابع تملک دارایی خود را به این بخش اختصاص دهند.
وی افزود: سه شهرستان جنوبی استان شامل لردگان، فلارد و خانمیرزا؛ جزو مناطق دارای اولویت در اجرای پروژههای راهداری هستند و در همین راستا یک بسته اعتباری، اجرایی و عملیاتی مناسب برای آنها طراحی شده که باید هرچه سریعتر وارد مرحله اجرا شود.
اکبری با اشاره به پروژههای اولویتدار در این مناطق ادامه داد: اتمام پروژه تونل چهارطاق در بخش منج، روکش آسفالت جادهها، ایمنسازی، رفع نقاط حادثهخیز و تقویت ماشینآلات راهداری از جمله اقدامات مهم پیشرو در این شهرستانهاست.
معاون وزیر راه و شهرسازی با انتقاد از روند کند اجرای پروژه تونل چهارطاق، گفت: این پروژه به نماد ناکارآمدی تبدیل شده و نباید اجازه دهیم سایر طرحها نیز به سرنوشت مشابه دچار شوند.
در شرایط محدودیت منابع، برنامهریزی دقیق و اولویتبندی نیازها از اهمیت بالایی برخوردار است.
اکبری همچنین از برگزاری قریبالوقوع ستاد بودجه راهداری چهارمحال و بختیاری در تهران خبر داد و تصریح کرد: در این نشست، بودجه استان بر اساس عملکرد سال گذشته و برنامهریزیهای امسال تعیین و پروژههای اجرایی نهایی خواهند شد.
وی با اشاره به بازدید میدانی از پروژههای حوزه راهداری در استان، خواستار تخصیص مناسب بودجه بر اساس نیازهای واقعی شد و اظهار داشت: انتظار میرود پس از این بازدیدها، سهم مناسبی برای استان در حوزه راه اختصاص یابد.
رئیس سازمان راهداری و حملونقل جادهای همچنین از پیمانکاران خواست با تمام توان خود در اجرای پروژهها مشارکت داشته باشند و گفت: تلاش میشود با تخصیص بهموقع اعتبارات و تأمین قیر از آنها حمایت شود.
پرداخت بخشی از مطالبات پیمانکاران نیز در دستور کار قرار دارد.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به حجم بالای تقاضا و محدودیت منابع در کشور، بر ضرورت اولویتبندی دقیق و اجرای مرحلهای پروژهها تأکید کرد و افزود: نیازها و پروژهها در سطح کشور بسیار زیاد است اما بودجه پاسخگوی همه آنها نیست.
وی در پایان به اهمیت محور مواصلاتی شمال به جنوب کشور که بندر امام خمینی (ره) را به استانهای مرکزی متصل میکند اشاره کرد و گفت: این مسیر به دلیل ترافیک سنگین و بروز حوادث جادهای از اولویتهای ملی است و باید در حوزههایی همچون ایمنی، آسفالت، خطکشی، روشنایی، بهسازی و نصب حفاظ، منابع موردنیاز برای آن تأمین شود.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور همچنین خطاب به مسئولان استانی تأکید کرد: اصلاح آسفالت جادههای شهر آلونی نیز باید در اولویت برنامههای راهداری استان قرار گیرد.
انتهای پیام/7540