خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش قیمت نفت پس از اعلام ترامپ درباره احتمال توافق میان آمریکا و ایران

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 - 16:23
پس از اظهارات دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره احتمال دستیابی به توافقی با ایران روند نزولی قیمت نفت آغاز شد.
قيمت،نفت،كاهش،ايران،دستيابي،دلار،آتي،معاملات

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - امروز پنج‌شنبه ۱۵ مه، قیمت نفت در بازار‌های بورس جهانی با کاهش پیوسته‌ای مواجه شد.
این روند نزولی پس از اظهارات اخیر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، درباره احتمال دستیابی به توافقی با ایران آغاز شده است.
به‌طور خاص، قیمت معاملات آتی نفت خام برنت برای تحویل در ماه ژوئیه بیش از سه درصد کاهش یافته و به ۶۳.۵ دلار در هر بشکه رسیده است؛ این پایین‌ترین قیمت از پایان هفته گذشته تاکنون است.
بر اساس داده‌های بورس لندن (ICE)، معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمدیت (WTI) برای ماه ژوئن نیز با کاهش نزدیک به چهار درصدی، به ۶۰.۵ دلار در هر بشکه رسیده است.
هر دو عدد تقریباً سه دلار کمتر از بالاترین قیمت ثبت‌شده در هفته جاری هستند.
تضعیف تحریم‌ها علیه نفت ایران و بازگشت احتمالی آن به بازار، ناگزیر باعث مازاد عرضه خواهد شد که به کاهش قیمت‌ها منجر می‌شود؛ هرچند این افت قیمت احتمالاً به پایین‌ترین سطوح تاریخی نخواهد رسید.
پیش‌تر ترامپ اعلام کرده بود که شرط اصلی برای دستیابی به توافق، صرف‌نظر کردن ایران از تمایل به دستیابی به سلاح هسته‌ای است.
در مقابل، مقامات ایرانی گفته‌اند که آزمایش‌های مربوط به اورانیوم غنی‌شده یک دستاورد علمی برای کشور محسوب می‌شود که بهای سنگینی، از جمله جان دانشمندان، برای آن پرداخت شده است، و بنابراین کنار گذاشتن برنامه هسته‌ای برای ایران منتفی است.
منبع: رویترز