خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز نشست وزرای خارجه کشورهای عربی در عراق

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 - 15:52
نشست وزرای خارجه کشورهای عربی با سخنرانی وزیر خارجه عراق در بغداد آغاز شد.
فلسطين،قرار،فؤاد،سران،مسأله

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، نشست وزرای خارجه کشورهای عربی برای آماده سازی سی و چهارمین نشست سران این کشورها امروز پنجشنبه در بغداد آغاز شد.
قرار است نشست سران کشورهای عربی شنبه آتی برگزار شود.
عبداللطیف الزیانی وزیر خارجه بحرین با سخنرانی خود این نشست را آغاز کرد و ریاست آن را به فؤاد حسین همتای عراقی خود تحویل داد.
فؤاد حسین نیز تاکید کرد که عراق از ثبات سوریه حمایت می‌کند و مسأله فلسطین مسأله اصلی به شمار می‌رود.
عراق بر مواضع گذشته خود مبنی بر حمایت از ملت فلسطین و تشکیل کشور فلسطین به مرکزیت قدس شریف تاکید دارد.
احمد ابوالغیط دبیرکل اتحادیه عرب نیز تصریح کرد که نقشه‌های رژیم صهیونیستی انتهایی ندارد و تنها فلسطین را هدف قرار نداده بلکه سوریه و لبنان را نیز هدف قرار می‌دهد.