خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه‌ریزی بلندمدت برای مقابله با بحران کمبود آب - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 - 15:13
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با برنامه ریزی بلندمدت و حمایت از تسهیلات، سیستم پساب برای واحدهای صنعتی ایجاد خواهد شد تا از بحران کمبود آب کاسته شود.
صنعتي،كمبود،هرسين،اتابك،فاضلاب

به گزارش خبرگزاری تسنیم از هرسین، سیدمحمد اتابک در جلسه شورای اداری هرسین از هماهنگی با وزارت نیرو و وزارت کشور برای افزایش ظرفیت تولید برق در بخش صنعتی خبر داد و بر ضرورت اولویت‌بندی طرح‌های زیرساختی با درصد پیشرفت بالا، به ویژه تصفیه‌خانه‌های فاضلاب، تاکید کرد.
وی با اشاره به کمبود منابع مالی عنوان کرد: برای کاهش قطعی برق در واحدهای صنعتی، طرح‌های با اولویت و درصد پیشرفت بالا در اولویت قرار خواهند گرفت.
وزیر نیرو تصفیه خانه‌های فاضلاب را از جمله طرح‌های اساسی دانست که بی‌توجهی به آنها می‌تواند به چالشی بزرگ در آینده تبدیل شود.
اتابک بر ایجاد توازن در اشتغال محلی و استفاده از نیروهای بومی در پروژه‌های صنعتی تاکید کرد.
وی کمبود آب شرب را از دیگر چالش‌های کشور دانست و افزود: با برنامه‌ریزی بلندمدت و حمایت از تسهیلات، سیستم پساب برای واحدهای صنعتی ایجاد خواهد شد تا از بحران کمبود آب کاسته شود.
انتهای پیام/