تولید گوشت قرمز در کشور ضروری شد/ بهسازی جایگاههای دامی - تسنیم
معاون امور وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به ضرورت افزایش بهره وری در تولید گوشت قرمز، بر استفاده از روش های نوین در این زمینه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، ابراهیم حسننژاد معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی در گردهمایی معاونین بهبود تولیدات دامی سراسر کشور در کردستان، با اشاره به ضرورت افزایش بهرهوری در تولید گوشت قرمز، بر استفاده از روشهای نوین در این زمینه تأکید کرد.
وی از تدوین برنامهای جامع با همکاری کارشناسان خبره برای افزایش تولید گوشت قرمز خبر داد و افزود: این برنامه با پیوست برنامه تغذیه دامی، به دنبال ارتقای کمی و کیفی تولید گوشت قرمز در کشور است.
معاون امور وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اهمیت آموزش بهرهبرداران در این طرح، گفت: آموزش بهرهبرداران در ارتباط با افزایش تولید گوشت قرمز به صورت ویژه در این برنامه دیده شده است.
وی بهسازی و نوسازی جایگاههای دامی را از اولویتهای این وزارتخانه دانست و بر لزوم ساماندهی و بهداشتی شدن این مراکز تأکید کرد و بیان داشت: چندقلوزایی و بهبود فحلی دامهای سبک را به عنوان راهکاری کلیدی در افزایش بهرهوری تولید گوشت قرمز در کشور است.
حسننژاد بیان کرد: وزارت جهاد کشاورزی با هدف افزایش تولید داخلی و کاهش وابستگی به واردات، تلاشهای گستردهای را در راستای بهکارگیری روشهای نوین و حمایت از تولیدکنندگان آغاز کرده است.
وی همچنین در دیدار با استاندار کردستان، بر اهمیت تقویت و توسعه واحدهای روستایی به منظور افزایش تولید گوشت قرمز تأکید کرد و خواستار حمایت از سرمایهگذاری در استان و حفظ نژادهای بومی شد.
معاون امور وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به پتانسیل بالای استان کردستان در زمینه دامداری، اظهار کرد: تقویت و توسعه واحدهای روستایی به منظور تولید گوشت قرمز از اولویتهای وزارت جهاد کشاورزی است.
حسننژاد از سرمایهگذاری و حمایت از حفظ نژاد برتر مرخز در استان خبر داد و یادآور شد: کردستان با دارا بودن مراتع غنی، استعداد افزایش جمعیت دامی را تا عدد قابل توجهی دارد، بنابراین باید این ظرفیت مهم مورد توجه مسئولان قرار گیرد.
در ادامه آرش زرهتنلهون، استاندار کردستان نیز در این دیدار ضمن اعلام حمایت از سرمایهگذاران در حوزه کشاورزی، بیان کرد: با حفظ کالبد روستا میتوان تولید را در روستا افزایش داد و از معیشتمحور بودن، آن را به سمت اقتصادی کردن سوق داد.
زرهتنلهونی افزود: با کمترین سرمایهگذاری در حوزههای مختلف کشاورزی و با حفظ آب، خاک و محیط زیست میتوان اشتغال زیادی ایجاد کرد.
سعدی نقشبندی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: جلساتی با صاحبان سرمایه به منظور هدایت سرمایههای آنها به سرمایهگذاری در حوزه کشاورزی برگزار شده که نتایج نویدبخشی داشته است.
نقشبندی با اشاره به اینکه دامداری روستایی با توجه به تغذیه چند ماهه از مراتع بازدهی خوبی دارد، گفت: توسعه دامداری روستایی میتواند مهاجرت معکوس و رونق تولید را در پی داشته باشد.
انتهای پیام/483