خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقویت ایمان و بصیرت‌افزایی از برکات انس با قرآن است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 - 12:30
نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: انس با قرآن باعث تقویت ایمان، بصیرت، آگاهی، رواج اخلاق و پیشگیری از گسترش اخلاق های نادرست در جامعه می شود.
قرآن،انس،تدبر،فرموده،كردستان،الهي،خداوند،ضروري،زندگي،تلاوت،پ ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی پیش‌ازظهر امروز در شانزدهمین دوره مسابقات قرآن کریم، نهج‌البلاغه و اذان ویژه کارکنان و همسران شرکت گاز کردستان، بر لزوم توجه بیش از پیش به نماز و قرآن تأکید کرد و اظهار داشت: توجه به معنویت در این شرایط ضروری است.
وی در رابطه با اهمیت مقام و جایگاه قرآن به آیه 2 سوره بقره اشاره کرد و افزود: خداوند فرموده «ذَٰلِکَ الْکِتَابُ لَا رَیْبَ ۛ فِیهِ ۛ هُدًى لِلْمُتَّقِینَ؛ در وحی بودن و حقّانیّت این کتابِ با عظمت هیچ شکی نیست؛ سراسرش برای پرهیزکاران هدایت است.
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با بیان اینکه کتاب برای انسان‌های با تقوا هدایتگر است، تصریح کرد: هر کس به قرآن متمسک شود و از فرموده خداوند پیروی کند، یقیناً این فرموده الهی برایش تحقق پیدا خواهد کرد.
نخستین راه انس گرفتن با قرآن؛ «خواندن روخوانی، تلاوت و تدبر در قرآن» است.
وی گفت: بعد از اقامه نماز، تلاوت قرآن فرصتی گران‌بها برای تدبر در آیات نورانی قرآن و نزدیک‌تر شدن به پروردگار است.
با تدبر آیه‌ها، می‌توان قدرت پروردگار و مخلوقات را در عالم هستی احساس کرد و دل‌هایمان را با کلام الهی روشن کنیم.
پورذهبی حفظ جایگاه قرآن در کشور را مهم برشمرد و بیان کرد: خوشبختانه این امر مهم در کشور رواج پیدا کرده و نزدیک به تحقق مطالبه رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن هستیم.
البته صرف خواندن قرآن کافی نیست، بلکه انس با قرآن هم ضروری است.
وی با بیان اینکه، قرآن چراغ هدایت و نوری است که انسان را راهبری می‌کند، اظهار کرد: خداوند متعال در قرآن بر ضروری دوری از غیبت تأکید کرده است، باید این امر الهی را سرلوحه زندگی قرار دهیم و بدانیم انس با قرآن باعث افزایش ایمان، نورانیت زندگی، رواج اخلاق و پیشگیری از گسترش اخلاق‌های نادرست و آسیب‌های اجتماعی می‌شود.
نماینده ولی‌فقیه در استان کردستان با ذکر اینکه قرآن قبله‌نمای حقیقی است، یادآور شد: ارتقای بصیرت و آگاهی از دیگر برکات قرآن است که همه انسان‌ها می‌توانند با انس با قرآن، تحولات بسیاری را در زندگی خودشان ایجاد کنند.
انتهای پیام/481/