خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار وزش باد شدید و احتمال سیلاب در خراسان شمالی

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404 - 10:06
بجنورد- مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی از تداوم ناپایداری‌های جوی خبر داد و نسبت به وزش باد شدید، گردوخاک و بارش‌های رگباری همراه با احتمال سیلاب هشدار داد.
شرق،جمعه،استان،گردوخاك،رگبار،رعد،وزش

نوربخش داداشی با اشاره به آخرین بررسی‌های صورت‌گرفته از خروجی مدل‌های هواشناسی، گفت: طی پنج‌شنبه و جمعه، جو ناپایدار در خراسان شمالی حاکم خواهد بود، که پیامد آن وزش باد شدید همراه با گردوخاک، به‌ویژه در نوار جنوبی استان و در برخی ساعات، وقوع رگبار و رعد و برق در نقاطی از جنوب شرق خواهد بود.
وی افزود: پنج‌شنبه در ارتفاعات، مه رقیق پیش‌بینی می‌شود و برای روز جمعه نیز شاهد تشدید وزش باد همراه با گردوخاک در اکثر نقاط استان خواهیم بود و همچنین در ساعات بعدازظهر و اوایل شب جمعه، رگبار، رعد و برق و احتمال تگرگ در شرق و جنوب شرق استان انتظار می‌رود.
مدیرکل هواشناسی خراسان شمالی با هشدار نسبت به خطر وقوع سیلاب در اثر بارش‌های رگباری، تصریح کرد: با توجه به احتمال بالا برای سیلابی شدن مسیل‌ها، از هم‌استانی‌ها درخواست می‌شود در این مدت از رفتن به مناطق کوهستانی، طبیعت و حاشیه رودخانه‌ها خودداری کنند.
وی در پایان افزود: برای روز شنبه، شرایط جوی پایدار و آسمانی صاف و آفتابی در اغلب مناطق پیش‌بینی می‌شود و روند کاهش نسبی دما و خنکی هوا تا اوایل هفته آینده ادامه خواهد داشت.