خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید 100 هزار تن چغندر قند در اردبیل

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 19:54
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: امسال بیش از 100 هزار تن چغندر قند در اراضی مستعد استان اردبیل برداشت می شود.
كشت،محصول،اردبيل،قند،دشت،چغندر،مغان،شكر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، علی حسین احدی عالی عصر امروز در بازدید از اراضی اردبیل، اظهار داشت: به عنوان کشت جایگزین در دشت اردبیل همکاران ما چغندر قند را برای کشاورزان و بهره‌برداران معرفی کردند تا به تناوب عملیات کشت و زرع این محصول را شاهد باشیم.
وی افزود: چغندر قند بهترین و مطلوب‌ترین جایگزین برای کشت سیب‌زمینی در دشت اردبیل است که به مراتب عملکرد بهتری داشته و امکان خرید تضمینی این محصول با توجه به وجود کارخانه قند مغان فراهم شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تصریح کرد: با حضور کارشناسان و متخصصان در این حوزه سعی کردیم تا کشاورزان و بهره‌برداران را نسبت به کشت چغندر قند ترغیب و تشویق کنیم که در دشت اردبیل نیز کشت این محصول روغن بیشتری بگیرد.
احدی عالی گفت: 450 هکتار از اراضی دشت اردبیل امسال به کشت چغندر قند اختصاص یافته و سال به سال این میزان قابل افزایش است تا ما بتوانیم در این دشت کم آب و در عین حال با قابلیت بالا تولید محصول چغندر قند و استحصال شکر را از طریق کارخانه قند مغان شاهد باشیم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در این کارخانه امکان فرآوری پنج هزار تن محصول شکر و عرضه آن به بازار وجود دارد که در پاییز شاهد فعالیت این مجموعه برای تولید و استحصال شکر هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اضافه کرد: امسال در سطح استان پیش‌بینی می‌‌کنیم تا بیش از 100 هزار تن محصول چغندر قند استحصال شود که بعد از دشت مغان، بیشترین کشت در دشت اردبیل انجام شده و رضایتمندی کشاورزان را از عملکرد زراعت این محصول نظاره‌گر هستیم.
احدی عالی بیان کرد: حمایت‌های همه‌جانبه در توسعه کشت این محصول انجام می‌شود و قطعا با انعقاد قراردادی که از طریق بنگاه اقتصادی کشت و صنعت و دامپروری مغان انجام می‌شود، کشاورزان بیشتر راغب به کشت این محصول هستند تا با خیال راحت بتوانند محصول خود را تحویل کارخانه‌های تولید شکر در منطقه مغان دهند.
انتهای پیام/131/.