تردد روزانه 2000 تانکر سوخت عراقی در محورهای لرستان
رئیس پلیس راه لرستان از تردد روزانه بین 1500 تا 2000 تانکر سوخت عراقی در محورهای این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم درخرمآباد، سرهنگ محمد زارعی، ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به آمار تلفات جادهای گفت: بر اساس آمارهای پزشکی قانونی، در سال 1402 تعداد 418 نفر و در سال 1403، 422 نفر بر اثر سوانح رانندگی در لرستان جان باختهاند.
وی افزود: لرستان در مرکز اتصال جنوب، شمال و غرب کشور قرار دارد و در دهماهه سال گذشته، بالاترین میزان افزایش تردد در کشور با رشد 17 درصدی را تجربه کردیم.
رئیسپلیس راه لرستان ادامه داد: در ایام نوروز میانگین کشوری افزایش تردد 1.5 درصد بوده، اما در این استان این رقم به 29 درصد رسیده است و ما با یک انفجار ترافیکی در استان روبهرو هستیم.
زارعی بیان کرد: لرستان در مسیر عبور زائران اربعین قرار دارد و خودروها از استانهایی مانند اصفهان، فارس، یزد، مرکزی و حتی الیگودرز وارد محورهای مواصلاتی ما میشوند.
وی توضیح داد: محورهایی مانند خرمآباد ـ کوهدشت و کوهدشت ـ سهراهی زانوگه همگی دوطرفه، پرخطر و توسعهنیافته است و جزو مسیرهای خطرناک لرستان محسوب میشود.
رئیس پلیسراه لرستان خاطرنشان کرد: روزانه بین 1500 تا 2000 تانکر سوخت عراقی در محورهای این استان تردد دارند؛ آن هم در جادههایی که هنوز ارتقاء نیافته و فاقد استانداردهای لازم هستند.
زارعی توضیح داد: در برخی استانها مانند خوزستان، بحث اربعین جدی گرفته شده و زیرساختها نظیر پارکینگ، چهارخطه کردن محورها و امکانات پشتیبانی ایجاد شدهاند، اما در لرستان هنوز اقدام موثری صورت نگرفته است.
وی اظهار کرد: در ایام اربعین، آمار تلفات جادهای در لرستان دو برابر دیگر ایام سال است و این موضوع نشاندهنده اهمیت توسعه و اصلاح فوری محورهای اصلی لرستان است.
زارعی در ادامه به ضعف قوانین بازدارنده نیز اشاره و تأکید کرد: امروز در بسیاری از تصادفات منجر به فوت، هیچگونه مجازات بازدارندهای برای راننده خاطی وجود ندارد.
وی تأکید کرد: ما از دستگاه قضایی درخواست داریم که با استفاده از ظرفیتهای قانونی، احکام بازدارنده مانند توقیف گواهینامه، حبسهای کوتاهمدت و محرومیت از رانندگی را صادر کنند.
رئیس پلیسراه لرستان تصریح کرد: برخی تخلفات مانند سرعت بیش از 50 کیلومتر، انجام حرکات نمایشی و عبور از مناطق ممنوعه، قابلیت برخورد فوری و توقیف خودرو را دارند، اما نیازمند مجوز قضایی هستیم.
زارعی به اهمیت آموزشهای همگانی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته با همکاری ادارهکل راهداری، 9 هزار نفر تحت آموزش قرار گرفتند، اما این عدد نسبت به جامعه هدف بسیار کم است.
وی ادامه داد: امروز در برخی محورهای بزرگراهی مانند آزادراهها، واژگونی یک خودرو یک فوتی یا تعداد کمی داریم که خبرساز میشود، اما در جادههای دوطرفه و غیرایمن ما روزانه با فوت چندین نفر روبهرو هستیم.
انتهای پیام/