خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان جنوبی - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 16:13
اعضای شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان جنوبی خواستار ورود شورای رقابت به موضوع سنگ های ساختمانی در نمای ساختمان شدند.
سوخت،شوراي،ساختماني،معادن،بيرجند،سنگ،خراسان،انتقاد،خواستار،ا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان جنوبی، فعالان اقتصادی با انتقاد از اعمال محدودیت‌های سلیقه‌ای در استفاده از سنگ‌های ساختمانی در نمای ساختمان برخی از استان‌ها و به تبع آن تأثیر بر بازار سنگ استان، خواستار ورود شورای رقابت به این موضوع شدند.
در این نشست که به ریاست استاندار خراسان جنوبی برگزار شد، مسائل مهمی در حوزه معدن (سنگ‌های ساختمانی)، مشکلات سوخت و اهمیت تجارت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان مطرح شد که با پیشنهاداتی از سوی فعالان بخش خصوصی همراه بود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی بیرجند و دبیر شورای گفت‌وگوی خراسان جنوبی با انتقاد از اعمال محدودیت در استفاده از سنگ‌های ساختمانی، در نمای ساختمان برخی از استان‌ها اعلام کرد: اعمال این محدودیت‌ها برخلاف اصل 44 قانون اساسی و قانون رقابت و منع انحصار است.
علیرضا خامه‌زر تصریح کرد: استدلال‌های مطرح‌شده درباره خطر سقوط سنگ یا لزوم استفاده از آجر به‌نام معماری اسلامی، فاقد پشتوانه کارشناسی است؛ چراکه در بسیاری از بناهای تاریخی مانند تخت‌جمشید، پاسارگاد و حتی معماری اسلامی در دوره‌های مختلف از سنگ استفاده شده است.
وی گفت: مهم این است که انتخاب مصالح، تابع شرایط فنی، اقلیمی و زیست‌محیطی باشد، نه سلیقه‌های شخصی.
در این نشست مقرر شد ممنوعیت ایجاد شده در زمینه استفاده از سنگ‌های ساختمانی از سوی برخی استان‌ها از طریق استانداری، شورای گفتگو و شورای رقابت پیگیری شود.
در بخش دیگری از این نشست، موضوع کمبود سهمیه سوخت برای معادن مورد توجه قرار گرفت.
احمد پروین، رئیس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی بیرجند خواستار ارایه توضیحاتی درباره تعیین تکلیف سهمیه معادن استان در سال جاری شد و از میزان سوخت تخصیص یافته طی سال‌های اخیر انتقاد کرد.
نمایندگان بخش خصوصی نیز خواستار برنامه‌ریزی شفاف برای تأمین انرژی و اطلاع‌رسانی دقیق به سرمایه‌گذاران شدند تا از توقف پروژه‌ها به دلیل ابهام در تأمین سوخت و برق جلوگیری شود.
همچنین بر تفکیک مدیریت سهمیه‌های سوخت پروژه‌های عمرانی از صنعتی در سامانه "صمت" تأکید شد.
انتهای پیام/254