خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام لبنانی: آمریکا پشت حملات اسرائیل به لبنان است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 15:58
نماینده مجلس از فراکسیون وفاداری به مقاومت، تایید کرد که آمریکا حامی تجاوز رژیم اسرائیل به لبنان بوده و همچنان هست.
لبنان،ادامه،آمريكا،تجاوز،رنج،مقاومت،بازسازي،جنوب،تأكيد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - حسن فضل‌الله، نماینده مجلس لبنان و عضو فراکسیون وفاداری به مقاومت، امروز چهارشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: «تجاوز اسرائیل به لبنان با حمایت آمریکا بوده و همچنان ادامه دارد.»
فضل‌الله همچنین دولت آمریکا را «عامل اصلی جلوگیری از بازسازی آنچه توسط دشمن صهیونیستی در جریان جنگ اخیر علیه لبنان ویران شد» دانست و در عین حال تأکید کرد که «دولت لبنان مستقیما مسئول پرونده بازسازی و قرار دادن آن در دستور کار اجلاس سران عرب است».
فضل‌الله افزود: «حزب‌الله که از رنج مردم لبنان زاده شد، در دفاع از میهن خود و ستمدیدگان سیاست‌های آمریکا فداکاری‌های زیادی کرد.
محبوبیت حزب‌الله رو به افزایش است و چهره‌اش می‌درخشد، حزب‌الله مقاومت، خود الگویی پیشگام در کنش سیاسی است».
فضل‌الله ضمن اشاره به اینکه «حزب‌الله توسط بخش بزرگی از مردم لبنان به نمایندگی از آنها انتخاب شده است، زیرا آنها منافع کشور خود را به این جنبش واگذار کرده‌اند»، تأکید کرد: حزب‌الله حزبی است که مطابق با قانون اساسی و قوانین عمل می‌کند و به خاطر شایستگی، صداقت و مبارزه با فساد شناخته شده است.
فضل‌الله توضیح داد که آن نهادی که باعث رنج مردم لبنان شد، رژیم تروریستی اسرائیل در تجاوز اخیر بود و همچنان در مقابل دیدگان کمیته پنج نفره به ایجاد این فجایع ادامه می‌دهد.
نیرو‌های اشغالگر از ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با گلوله باران روستا‌های لبنان در جنوب و بقاع، هدف قرار دادن غیرنظامیان و حمله به حومه جنوبی بیروت، همچنان به نقض توافق آتش بس ادامه می‌دهند.
آنها همچنین پنج نقطه در جنوب را در اشغال خود دارند.
منبع: المیادین