خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک کلاهبردار در شاهرود دستگیر شد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 14:46
شاهرود- فرمانده انتظامی شاهرود از دستگیری یک کلاهبردار در این شهرستان خبر داد و گفت: میزان کلاهبرداری این فرد دو میلیارد ریال بوده است.
پليس،شاهرود،تلفني،بانكي،حساب،اطلاع

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ علیرضا شائینی ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در مقابل آگاهی شاهرود بیان کرد: در پی شکایت یکی از شهروندان به پلیس فتا شاهرود، مبنی بر کلاهبرداری تلفنی از وی، بلافاصله موضوع توسط کارشناسان پلیس فتا تحت بررسی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه متهم با استفاده از مشخصات کارت بانکی شاکی اقدام به برداشت دو میلیارد ریال از حساب وی کرده بود، افزود: کارشناسان پلیس فتا با سرعت عمل به موقع، نسبت به شناسایی کلاهبردار اقدام و مبلغ اعلامی را به حساب مالباخته عودت دادند.
فرمانده انتظامی شاهرود با بیان اینکه مردم به‌هیچ‌وجه اطلاعات بانکی خود در اختیار دیگران قرار ندهند، تاکید کرد: شهروندان تماس‌های تلفنی را که از شماره‌های شخصی و تحت عنوان سازمان‌ها و نهادها صورت می‌گیرد را جدی نگرفته و به سرشماره‌های به‌ظاهر مربوط به ارگان‌های دولتی اعتماد نکنند.
شائینی افزود: مردم در صورت اطلاع از موارد مشکوک و بروز هرگونه مشکل بلافاصله و در کمترین زمان ممکن مراتب را از طریق تماس با ۰۹۶۳۸۰ به پلیس اطلاع داده و یا به سایت پلیس فتا به نشانی www.fata.gov.ir مراجعه کنند