خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۹ هزار مترمربع اراضی زراعی در تنکابن رفع تصرف شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 13:47
تنکابن - فرمانده انتظامی مازندران از آزاد سازی ۲۹ هزار متر از اراضی زراعی شهرستان تنکابن به ارزش هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال خبر داد.
قضائي،رهاسازي،زراعي،كاربري

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار حسن مفخمی شهرستانی گفت: در پی تغییر کاربری اراضی زراعی توسط افراد سود جو موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: پس از هماهنگی قضائی و با همکاری نماینده اداره منابع طبیعی تنکابن، در یک اقدام عملیاتی خلع ید انجام و زمین‌ها تحویل منابع طبیعی شد.
فرمانده انتظامی مازندران از رهاسازی ۲۹ هزار متر از اراضی زراعی در این عملیات خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش زمین‌های رهاسازی شده طی این عملیات را بالغ بر ۱,۵۰۰ میلیارد ریال عنوان کردند.
سردار مفخمی با اشاره به اینکه هرگونه تغییر کاربری باید بر اساس هماهنگی با ادارات ذیربط صورت گیرد، افزود: در این خصوص پرونده قضائی تشکیل و متهمان به مرجع قضائی معرفی شدند