پل سیمره ـ زانوگه در صدر نقاط حادثهخیز لرستان - تسنیم
مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای لرستان محور پل سیمره ـ زانوگه را در صدر نقاط حادثه خیز معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، عارف امرایی، ظهر امروز در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم، گفت: محورهای پل سیمره، زانوگه و پلدختر، پل زال بهطول 55 کیلومتر، جزو مسیرهای پرخطر و ناایمن لرستان است.
وی افزود: دوراهی زالی به نهاوند و نیز دو راهی زالی بهسمت هرسین در محور نورآباد جزو مسیرهای پرخطر و ناایمن در جادههای لرستان شناسایی شده است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان ادامه داد: در سال گذشته، 351 مورد تصادف در جادههای برونشهری و روستایی به ثبت رسید که نسبت به سال پیش از آن، رشد یکدرصدی را نشان میدهد.
امرایی بیان کرد: در سال گذشته، 422 نفر جان خود را در حوادث رانندگی در جادههای لرستان از دست دادند که این شاخص نیز یک درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه بیشترین شمار تصادفات در مردادماه و همزمان با ایام سفر اربعین و در مسیر پل سیمره بهسمت پل زال و کوهدشت رخ داده، گفت: در دیماه سال گذشته نیز بر اثر واژگونی اتوبوس حامل سربازان در محور پلدختر، رشد 61 درصدی تصادفات در این شهرستان به ثبت رسید.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان با ارائه آماری از نحوه جانباختن قربانیان تصادفات گفت: 46 درصد از فوتیها در صحنه حادثه، هفت درصد در حین انتقال و 47 درصد در مراکز درمانی جان باختهاند.
امرایی توضیح داد: پایینترین میزان تصادف در میان 6 هزار و 500 کیلومتر راه روستایی لرستان ثبت شده، اما 47 درصد تصادفات در بزرگراهها و آزادراهها به وقوع پیوسته است.
وی با بیان اینکه 77 درصد تصادفات در نقاط عادی و تنها 23 درصد در نقاط حادثهخیز اتفاق افتاده است، اضافه کرد: 61 درصد از سوانح رانندگی در شعاع 30 کیلومتری ورودی شهرها رخ میدهد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان با اشاره به اینکه 52 درصد تصادفات ناشی از برخورد وسایل نقلیه با یکدیگر و عمدتاً بهصورت رخبهرخ بوده است، تصریح کرد: این وضعیت ضرورت تبدیل مسیرهای دوخطه به چهارخطه را بیش از پیش برجسته میسازد.
امرایی با بیان اینکه از مجموع 877 نقطه پرتصادف کشور، 22 نقطه در لرستان قرار دارد، گفت: تاکنون 17 نقطه از این مناطق اصلاح هندسی شده و پنج نقطه باقیمانده نیز با اعتباری بالغ بر هزار و 400 میلیارد ریال و با پیشرفت فیزیکی 70 درصد در حال اصلاح است.
وی افزود: پلیسراه 117 نقطه پرخطر را شناسایی کرده که در 66 مورد از آنها اقدامات فوری نظیر خطکشی و نصب چراغهای روشنایی صورت گرفته است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان یادآور شد: در دو سال اخیر، ایمنسازی 28 پروژه در 50 نقطه در دستور کار قرار گرفته که حدود سه هزار و 400 میلیارد ریال اعتبار برای آنها پیشبینی شده است.
انتهای پیام/