خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ: همه کشورها باید از تحریمها علیه ایران حمایت کنند

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 12:52
در شرایطی که دولت آمریکا مدعی تمایل برای توافق بر سر برنامه هسته‌ای با جمهوری اسلامی است، دونالد ترامپ امروز در ریاض از همه کشورها خواست تا از تحریم‌ها علیه ایران حمایت کنند.
ايران،آمريكا،وضع،بايدن،قوي،دستيابي،سلاح

به گزارش مشرق، ترامپ امروز (چهارشنبه) در نشست کشورهای حاشیه خلیج‌فارس درست یک روز پس از آن‌که اعلام کرد قصد دارد، تحریم‌ها علیه سوریه را لغو کند، گفت «همه‌ کشورها باید از تحریم‌هایی که آمریکا علیه ایران وضع کرده، حمایت کنند».
وی در شرایطی که چهار دور مذاکرات مستقیم بین ایران و آمریکا بامیانجیگری عمان برگزار شده گفت که ایالات متحده باید تحریم‌هایی که علیه تهران وضع کرده است را به طور کامل و قوی اعمال کند.
او همچنین به شدت از سیاست‌های دولت بایدن در قبال ایران انتقاد کرد و مدعی شد «دولت بایدن با اجازه دادن به حملات نیابتی ایران در منطقه، موجب ایجاد هرج و مرج شده است.»
رئیس‌جمهور آمریکا در اظهاراتی متناقض گفت که تمایل دارد با ایران به توافقی دست یابد، اما تأکید کرد «ایران باید حمایت از تروریسم در منطقه را متوقف کند و از دستیابی به سلاح هسته‌ای دست بردارد.»
ترامپ همچنین تصریح کرد که تحریم‌های وضع شده علیه ایران باید به طور کامل و قوی اعمال شود تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری گردد.
رئیس‌جمهور آمریکا که در اولین سفر منطقه‌ای در ریاض به سر می برد، اولین بار نیست که تهدید علیه ایران را در پیش گرفته است و پیش از این نیز در جریان مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا گفته بود پیشنهادم به ایران برای همیشه پابرجا نخواهد ماند.
اگر ایران توافق هسته‌ای را انتخاب نکند، صادرات نفت آن را به صفر خواهم رساند و آن را ورشکست خواهم کرد.