خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ادعای رژیم اسرائیل درباره ترور یک مسئول حزب‌الله

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 12:41
رسانه‌های صهیونیستی به نقل از یک منبع امنیتی رژیم تروریستی اسرائیل ادعا کردند ارتش این رژیم یک مسئول حزب الله را به تازگی ترور کرده است.
لبنان،اسرائيل،رژيم،تروريستي،توافق،جنوب،ليطاني،مهلت،رودخانه

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - رسانه‌های صهیونیستی امروز چهارشنبه ادعا کردند که یک مقام ارشد حزب‌الله در شمال رودخانه لیطانی در جنوب لبنان هدف قرار گرفته است.
روزنامه «اسرائیل هیوم» به نقل از یک منبع امنیتی مدعی شد که ارتش رژیم تروریستی به خودرویی در منطقه «قعقعيه الجسر» در شمال رودخانه لیطانی حمله کرد.
این منبع ادعا کرد که حسین نعمه، یکی از اعضای حزب‌الله لبنان در حمله این رژیم تروریستی که خودروی او را در جنوب لبنان هدف قرار داد، ترور شده است.
شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله، دوشنبه گذشته رژیم تروریستی اسرائیل را به نقض بیش از ۳۰۰۰ بار توافق آتش‌بس متهم و تأکید کرد که اسرائیل از تجاوز خود علیه لبنان عقب‌نشینی یا آن را متوقف نکرده است.
شیخ نعیم قاسم در یک سخنرانی گفت: «مقاومت به آتش‌بس در جنوب رودخانه لیطانی و فراهم کردن امکان استقرار نیرو‌های ارتش لبنان به عنوان تنها نیروی حافظ امنیت در آنجا متعهد شده است.
مقاومت از سال ۱۹۸۲ مانع از آن شده است که اسرائیل لبنان را تقسیم کند و توافق تحقیرآمیزی منعقد کند».
توافق آتش‌بس بین رژیم تروریستی اسرائیل و لبنان در ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴، بیش از یک سال پس از جبهه حمایتی جنبش حزب الله از غزه، به اجرا درآمد.
قرار بود ارتش اشغالگر اسرائیل طبق مهلت ۶۰ روزه تعیین شده در توافق، تا سحرگاه ۲۶ ژانویه عقب‌نشینی خود را از مناطقی که در جنوب لبنان اشغال کرده بود، تکمیل کند.
با این حال، رژیم تروریستی اسرائیل از رعایت مهلت مقرر خودداری کرد و واشنگتن بعداً تمدید مهلت را، طبق توافق این رژیم و لبنان، تا ۱۸ فوریه اعلام کرد.
با این حال، ییسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم تروریستی اسرائیل اعلام کرد که نیرو‌های صهیونیستی در یک «منطقه حائل» در لبنان، در پنج نقطه نظارتی در امتداد مرز، «برای تضمین حفاظت از شهرک‌های شمالی» باقی خواهند ماند.
منبع: اسپوتنیک