خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پایان مزاحمت وانت‌بارهای پرسر و صدا در پرند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 12:24
رباط کریم- فرمانده انتظامی رباط‌کریم از اجرای طرح برخورد با وانت‌بارهای مزاحم و هنجارشکن در شهر پرند خبر داد و گفت: در این عملیات پنج دستگاه خودروی متخلف توقیف شد.
بلندگو،پرند،متخلف،كلانتري،انتظامي

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ تیمور کلانتری، ظهر چهارشنبه، در جمع خبرنگاران، با اشاره به رسیدگی به شکایات شهروندان، اظهار داشت: در پی گزارش‌های مردمی درباره ایجاد آلودگی صوتی و مزاحمت توسط برخی وانت‌بارهای مجهز به بلندگو در سطح شهر پرند، این موضوع در دستور کار کلانتری ۱۸ پرند قرار گرفت.
وی افزود: مأموران انتظامی با شناسایی وانت‌بارهای متخلف که با نصب بلندگو موجب هنجارشکنی و آزار شهروندان شده بودند، با آن‌ها برخورد قاطع کرده و پنج دستگاه خودرو را توقیف کردند.
فرمانده انتظامی رباط‌کریم با تأکید بر لزوم مقابله با تخلفات راهنمایی و رانندگی، خاطرنشان کرد: برخورد با وسایل نقلیه متخلف به‌ویژه وانت‌بارهای مزاحم، از اولویت‌های پلیس و در راستای تأمین امنیت و آرامش عمومی است.