خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گرمای سوزان در شهداد؛ دمای هوا به ۴۵ درجه رسید

اعتماد | همه | چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404 - 11:40
کارشناس هواشناسی استان کرمان گفت: شهداد در ۲۴ ساعت گذشته با دمای ۴۵ درجه سانتی‌گراد، عنوان گرم‌ترین نقطه کشور را به خود اختصاص داده است.
استان،هواشناسي،شهداد،دماي،كرمان،كشور،كارشناس،درجه

کد خبر: 713388 | ۱۴۰۴/۰۲/۲۴ ۱۱:۲۵:۱۳
کارشناس هواشناسی استان کرمان گفت: شهداد در ۲۴ ساعت گذشته با دمای ۴۵ درجه سانتی‌گراد، عنوان گرم‌ترین نقطه کشور را به خود اختصاص داده است.
به گزارش تسنیم؛ فهیمه راستی، کارشناس پیش‌بینی هواشناسی استان کرمان با اشاره به آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، اظهار داشت: تا اوایل هفته آینده، در اکثر نقاط استان به‌ویژه نواحی غربی، شرقی و جنوبی، شاهد وزش باد شدید همراه با خیزش گرد و خاک و انتقال ریزگرد‌ها خواهیم بود که این شرایط منجر به کاهش کیفیت هوا و کاهش دید افقی در برخی مناطق به‌ویژه شمال و جنوب شرق استان خواهد شد.
رعد و برق و رگبار پراکنده در ارتفاعات
وی ادامه داد: طی این مدت، در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، شرایط برای رشد ابر، وقوع رگبار‌های پراکنده، گاهی رعد و برق و همچنین وزش تندباد‌های لحظه‌ای، به‌ویژه در نواحی مرکزی و غربی و مناطق کوهستانی استان فراهم خواهد بود.
گرم‌ترین صبح کشور در قلعه‌گنج و شهداد
کارشناس پیش‌بینی هواشناسی استان کرمان افزود: در اکثر مناطق استان افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود؛ در واقع، روند گرمایشی هفته آینده محسوس خواهد بود و باید برای شرایط جوی گرم‌تر از میانگین سال‌های گذشته آمادگی داشت.
شهداد، داغ‌ترین نقطه کشور
راستی اعلام کرد: بر اساس داده‌های ثبت‌شده در ایستگاه‌های هواشناسی، صبح روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت، قلعه‌گنج با دمای ۳۱.۷، شهداد با ۳۱ و بم با ۲۹ درجه سانتی‌گراد، گرم‌ترین صبح‌ها را در کشور ثبت کرده‌اند؛ همچنین شهداد با حداکثر دمای ۴۵ درجه سانتی‌گراد در شبانه‌روز گذشته، عنوان گرم‌ترین نقطه کشور را به خود اختصاص داده است.
کارشناس پیش‌بینی هواشناسی استان کرمان افزود: در مقابل، لاله‌زار با دمای ۵.۲ درجه سانتی‌گراد، سردترین ایستگاه هواشناسی استان در شبانه‌روز گذشته بوده است و اختلاف دمای بیش از ۴۰ درجه‌ای بین سردترین و گرم‌ترین نقاط، استان کرمان را داشتیم.